Legutóbb játszott játékok:0 0

Monster High Játékok

Eredetileg elindított szigorú egy sor babák a Mattel cég 2010-ben, röviddel a Monster High gyűjtemény a nemzetközi elismerést. Ez vezetett a létrehozását rövidfilm sorozat az azonos nevet. A karakterek ihlették szörny filmek a horror, mint a Dracula, Frankenstein, a Múmia, Medusa, Yeti, stb

Ha egy rajongó a babák, jöjjön be a világban, és fedezze fel, amit tud ajánlani Monster High játékok kategória. Önnek lehetősége van arra, hogy felfedezzék, hogyan kell elhelyezni a dolgokat Monster High, hogy találkozzanak más rajzfilmfigurák, mint a My Little Pony. A kategória Monster High játékok megadja a lehetőséget, hogy észre frizura, smink, ruha és pedikűr vagy manikűr. Használhatja színes rajzokat tesz minket az Ön rendelkezésére, hogy játsszon a pincérnő kedvenc szörnyek vagy arra, hogy magát a kanca-kentaur.


draculaura
Ő a lánya Drakula gróf. A bőre rózsaszín és a haja fekete, rózsaszín csíkokkal. Eleinte élt apjával, de azt akarta, hogy a barátok, mint ő, így meggyőztem a gróf, hogy nyissa Monster magas. Ez egy intelligens lény, optimista és nagyon ambiciózus. Bár a vámpír, ő inkább elfogadja a stílus vegán eszik több gyümölcsöt és zöldséget, és vaspótló.

Cleo Nile
Ő a lánya egy egyiptomi múmia. Ez hosszú haj, fekete. Visel felső egyiptomi stílusú, nagy arany fülbevalók és csizmát. Ez diáktanács elnöke szörny magas.

Ghoul yelps
Szemüveges lánya pár zombik. Ez a legjobb barátja Cleo, és az asszisztense. A kék bagoly van egy baba a poszt pet. Egy félénk lány, inkább a könyvek, de nem hagyja, Cleo hátradőlt. Ez csak nyelvét zombik, vagyis motyog és nyög.

Astranova
Ő a lánya idegenek Comet. Ez egy kék-lila bőr, kék szem.

Twyla
Fekete ember lánya. A bőre lila, lila szem, lila haj szál sötétzöld. Nagyon félénk, szeret aludni, és elrejteni az emberek ágy.

Contact - Gombis 2008 - 2017