Legutóbb játszott játékok:0 0

Peppa Pig játékok

Ki ne hallott Peppa?

Gyermekek a világ szeretem tervez, ami mindig válaszolni a többi, bár néha rossz. Most megtalálhatja Peppa Pig játékok, szórakozhatnak a családjával kosárlabdázik, teke, ugráló vidáman együtt, hogy a megrendelések és a mezőgazdasági haszonállatok takarmányozásában.

Fedezze, barátaival, széles körű Peppa Pig játékok és tanulni, mint egy látogatás a szemész vagy fogorvos, pihenjen a fürdőben vagy díszíteni a szobát. Ha nagyobb és szeret vezetni, hogy biliárdozni vagy felfedezni egy tébolyult fogorvos, most van a lehetőség, hogy felfedezzék azokat a honlapunkon.

karakterek:

Peppa

Malacka 5 év, mindig vidám szeret játszani a barátaival. Gyakran játszik a testvérével, George, vagy a barátnőjének Suzzy. Él Mama Pig, apa Pig és a bátyja, unokatestvére nevű Chloe George.Are és két nagyszülő. Peppa szereti a családját egy csomó, de nem probléma, hogy beszéljen családtagok, vagy ugratni őt kis George.

György

Peppi öccse van az, hogy sok baklövéseket. Szeret splash sár.

Anya és apa Pig Pig

A szülők szeretik a gyerekek nagyon sokat, kelbimbó medence viszonylag egyértelmű szabályokat. De soha nem hajlandó egy kis iszapfürdő. Elvégre minden sertést, nem igaz?

Contact - Gombis 2008 - 2017