Bevásárlós Játékok

Ha Ön szenvedélyes vásárlás, akkor az esélyt, hogy bevásárlós játékok gyűjteménye, hogy kapsz ötleteket vásárlás és fog okozni, hogy egy bevásárló listát. Együtt karakterek, mint Ariel, lányok, vagy Tiana Ana, akkor lehetősége van arra, hogy tölteni értékes időt a virtuális barátok és segítsék őket a megfelelő vásárol, de ügyelve arra, hogy beleférjen a költségvetésbe.

Itt az esély, hogy egy különleges hely azoknak, akik szeretnek vásárolni. Olvassa el az utasításokat, majd bérlő munkások, költségvetés készletek, épít lépésről lépésre követelményeitől függően a játék, akkor megtanulják, hogy hozzon létre egy stratégiát, hogy van pénz a költségvetésben és az alkalmazottak építeni úgy, hogy vonzza a látogatókat. De a legfontosabb dolog az, hogy legyen óvatos, mert van egy korlátozott ideig, hogy befejezze a munkát.

Bevásárlós játékok kollekció vásárlási ajánlat a lányok a lehetőséget, hogy szórakoztató, és új dolgokat tanulni. Akár egy vezető vagy egy kis fashionista az előállítása, most itt a lehetőség, hogy tesztelje a készségek és a veleszületett tehetség. Nyugodtan, hogy teszteljék az ingyenes játékok barátaival.

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy