Állat Öltöztetős Játékok

Mindig is azt akartad, hogy egy kedvtelésből tartott állat gondoskodjon és ruhadjon, ahogy akarja? de a szüleid soha nem akarták megvenni az egyiket, mert azt hiszik, nincs időnk arra, hogy vigyázzon rájuk? Ezután be kell bizonyítania, hogy van szüksége arra, hogy gondoskodjon egy állatról, miközben ezeket az állati állat öltöztetős játékok.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
My Little Pony: Pony Maker
My Little Pony: Pony MakerMy Little Pony: Pony Maker
Funny Kitty Haircut
Funny Kitty HaircutFunny Kitty Haircut
Angela és lánya SPA
Angela és lánya SPAAngela és lánya SPA
Játékok Lányos Játékok Állat Öltöztetős Játékok

Állat Öltöztetős Játékok

Mindig is azt akartad, hogy egy kedvtelésből tartott állat gondoskodjon és ruhadjon, ahogy akarja? de a szüleid soha nem akarták megvenni az egyiket, mert azt hiszik, nincs időnk arra, hogy vigyázzon rájuk? Ezután be kell bizonyítania, hogy van szüksége arra, hogy gondoskodjon egy állatról, miközben ezeket az állati állat öltöztetős játékok. Válasszon kedvenc háziállatát a kutyák, macskák, pónik, sárkányok, hörcsögök és így tovább, és minél többet kezdjen gondoskodni velük. Kezdje egy forró pezsgőfürdővel, táplálja, játssz velük, majd győződjön meg arról, hogy szépen öltözött. Győződjön meg róla, hogy a kis állatot bölcsen választja ... néhány háziállatnak tisztán kell lennie a lakótérnek, és ez több feladatot jelent számodra!

Az állat öltöztetős játékok kiválasztása minden kedvtelésből tartott szerelmes, házi és vad kedvelt. Játékok, amelyek segítségével testreszabhatja a macskákat, a szemfogakat, a lovakat és a fantasztikus lények, mint a sárkányok és pókák a My Little Pony-ból. Talán a póni ruhákat leginkább a gyerekek keresik. Mielőtt ezeket az aranyos állatokat öltözve gyönyörű jelmezekkel készítené minden egyes állat számára, meleg és illatos buborékokkal kell fürödni. Kezdje a kedvtelésből tartott gondozását finom szappannal vagy különleges samponnal az állatok és a forró víz számára. Szárítsa le, fésülje el és menjen az öltözködésre. Most, hogy az új állat tiszta, megölheted. Ne felejtse el használni a tartozékokat, és a legboldogabb állatot kapni.