.io Játékok

Io játékok böngészõjátékok, többjátékos online, játékosok szerte a világon. .Io tartomány alapú játékok arcade és platform, beleértve azokat is, amelyek már a legnépszerűbb felsorolja a agar.io, slither.io, wings.io, vertix.io, vanar.io, supersnake.io, wormax. io, snake.io, wilds.io és így tovább. Agario lett az egyik legnépszerűbb az interneten, de a másik alapú kígyó, mint snake.io és slither.io kerestünk. Építsd meg saját kastélyt vagy klán a játékban Glor.io, a vonat zsoldosok és az őrök, hogy egy vaddisznó vagy farkas nyereg és a harc más játékosok ellen egyre nagyobb közönséget és fölény.

Játssz a .io játékkal a világ más szenvedélyes szereplőivel. Navigáljon a Csendes-óceánon, hogy keressen kincset és küzdjön a kalózok ellen a Shipo.io játékban.
A legtöbb játékot csak az egérrel, vagy az egérrel és billentyűzettel lehet vezérelni, de könnyedén és szórakoztató módon. Néhányan más kulcsokat használnak, és megmondják mindegyiket a leírásban.
Az .io tartomány új .io játékokra való felhasználása annak köszönhető, hogy az io bemeneti / kimeneti értelme. Kalkulusban a belépés / kilépés vagy az IO a számítógép és a külvilág közötti kommunikáció (valódi ember).
Válasszon egyet az online játékok közül, és játsszon más játékosokkal a világ minden táján.