.io Játékok

Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Kigyos JátékokKigyos
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Tankos JátékokTankos
Háborús JátékokHáborús
Akció JátékokAkció
GTA JátékokGTA
Lövöldözös Játékok 3DLövöldözös 3D
Street Fighter JátékokStreet Fighter
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Túlélős játékokTúlélős játékok
Pixel játékokPixel játékok
MMORPG játékokMMORPG játékok

.io Játékok

Io játékok böngészõjátékok, többjátékos online, játékosok szerte a világon. .Io tartomány alapú játékok arcade és platform, beleértve azokat is, amelyek már a legnépszerűbb felsorolja a agar.io, slither.io, wings.io, vertix.io, vanar.io, supersnake.io, wormax. io, snake.io, wilds.io és így tovább. Agario lett az egyik legnépszerűbb az interneten, de a másik alapú kígyó, mint snake.io és slither.io kerestünk. Építsd meg saját kastélyt vagy klán a játékban Glor.io, a vonat zsoldosok és az őrök, hogy egy vaddisznó vagy farkas nyereg és a harc más játékosok ellen egyre nagyobb közönséget és fölény.

Játssz a .io játékkal a világ más szenvedélyes szereplőivel. Navigáljon a Csendes-óceánon, hogy keressen kincset és küzdjön a kalózok ellen a Shipo.io játékban.
A legtöbb játékot csak az egérrel, vagy az egérrel és billentyűzettel lehet vezérelni, de könnyedén és szórakoztató módon. Néhányan más kulcsokat használnak, és megmondják mindegyiket a leírásban.
Az .io tartomány új .io játékokra való felhasználása annak köszönhető, hogy az io bemeneti / kimeneti értelme. Kalkulusban a belépés / kilépés vagy az IO a számítógép és a külvilág közötti kommunikáció (valódi ember).
Válasszon egyet az online játékok közül, és játsszon más játékosokkal a világ minden táján.