A Bloxd.io egy Minecraft-stílusú többjátékos arcade játék, számos különböző játékmóddal. Fedezzen fel egy gigantikus 3D-s univerzumot, és engedje szabadjára a fantáziáját, vegyen részt agility és ügyességi teszteken más játékosokkal szemben, vagy hívja ki az ellenfeleket egy harmadik személyű lövöldözős módban. A karakter grafikai stílusa és kezelése hasonló a Minecrafthoz. Kreatív módban sok tárgyat is megépíthetsz a kézműves asztaloddal, akárcsak az eredeti játékban.

- Békés: Ez a játékmód hasonló a Minecraft kreatív módjához, de online. A többi játékossal együtt fejlődsz egy hatalmas térképen, és különböző erőforrásokat gyűjthetsz az építkezések végrehajtásához.
- DoodleCube: Készítsen konstrukciókat a blokkjaiból a javasolt téma szerint. A többi játékos arra szavaz, hogy ki képviselte a legjobban a tématárgyat.
- EvilTower: Mássz fel egy gigantikus torony tetejére ellenőrzőpontok nélkül. Mozogj a szürke kockákon a mozgékonyságodnak köszönhetően, és kerüld a piros blokkokat, amelyek miatt meghalsz és lezuhansz a toronyból. Aranyat kereshet és frissítéseket vásárolhat a boltban. Az EvilTower a Pokol Tornya elvét alkalmazza a Robloxban.
- BloxdHop: Ez egy parkour mód, amelyben platformokon mozogsz, és a lehető legtöbb ellenőrzőponton kell áthaladnod a legjobb pontszám eléréséhez.
- CubeWarfare: Versenyezz más játékosokkal egy harmadik személyű lövöldözős módban. Utazz körbe a térképen, és öld meg ellenségeidet különböző fegyverekkel. Ön is elhelyezhet blokkokat, hogy megvédje magát.

Bloxd.io a válogatott Minecraft Játékok.
Controls

WASD mozogni
A Shift vagy duplán érintse meg a W-t a futtatáshoz
C, Z, vagy a Caps Lock gombbal görnyedhet
T vagy Enter a csevegéshez
B bolt megnyitásához
/ parancs elindításához

×