Horror Játékok

Szeretné kipróbálni valamit, ami apokalipszis vagy a világ vége? Próbáld meg a horror játékok, ha bátorságod van egy csúnya, de izgalmas világba, hogy megtanulod, hogyan lehet megszabadulni a zombiktól vagy azoktól, akik a gonoszodat akarják.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Freddys Nightmares Return Horror New Year
Freddys Nightmares Return Horror New YearFreddys Nightmares Return Horror New Year
Playtime Horror Monster Ground
Playtime Horror Monster GroundPlaytime Horror Monster Ground
HOUSE OF HAUNTS
HOUSE OF HAUNTSHOUSE OF HAUNTS

Horror Játékok

Szeretné kipróbálni valamit, ami apokalipszis vagy a világ vége? Próbáld meg a horror játékok, ha bátorságod van egy csúnya, de izgalmas világba, hogy megtanulod, hogyan lehet megszabadulni a zombiktól vagy azoktól, akik a gonoszodat akarják. Segíts Jacko-tól a pokolból, keresse meg az elhagyott előőrsét a város szélén, menjen el a zombik kísértetjárta házából, vagy a szörnyekről, akik figyelnek téged. Még mindig van bátorsága? Ezután tesztelje a többi félelmetes játékot a nagyon bátor gyerekeknek.

A horror játékok nagyszerűek azok számára, akik bátorak vagy tesztelni akarják a bátorságukat. Győződjön meg róla, hogy felfedezi a belső erejét, hogy áthidalja az akadályokat a billentyűzet vagy az egér segítségével, hogy elkerülje a nehéz helyzeteket. Keresse meg a menekülési útvonalakat a terror teremről a képernyőn megjelenő nyomokat használva. Menekülj le a maszkolt gyilkosokról és menj el egy biztonságos helyen. Használja a logikát, hogy kijusson ezekből a helyzetekből és legyőzze az akadályokat. A karaktereink ijesztőek, és csak kezelni kell őket. Van bátorsága? Mutassa be és kihívja barátait, hogy csináld! Ez az egyetlen módja, hogy megtudja, ki a legjobban!