Battle Royale Játékok

Készen állsz arra, hogy belépj egy Battle Royale játékok, ahol csak egy játékos, az utolsó életben lévő, nyer? Tudd, hogy csak a legerősebbek járnak sikerrel, és a gyengéknek nincs itt semmi közük.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Mini Royale: Nations
Mini Royale: NationsMini Royale: Nations
GunGame Poligon Battle Royale
GunGame Poligon Battle RoyaleGunGame Poligon Battle Royale
Játékok Akció Játékok Battle Royale Játékok

Battle Royale Játékok

Készen állsz arra, hogy belépj egy Battle Royale játékok, ahol csak egy játékos, az utolsó életben lévő, nyer? Tudd, hogy csak a legerősebbek járnak sikerrel, és a gyengéknek nincs itt semmi közük. Ha még mindig nem hagytad el innen, akkor készülj, hogy belemerülj egy olyan világba, ahol minden ellened szól. Minden akaratodat a markodba kell gyűjtened, és olyan dolgokat kell keresned, amelyek segíthetnek túlélni. Katona vagy, és kidobtak egy repülőgépből a csatába, de semmi sem kezelheti. Minden védelmi és támadási eszközt magának kell megszereznie.

A Battle Royale játékok fedezd fel a környéket a nélkülözhetetlen tárgyakért: testpáncél és legalább néhány fegyver. Gyűjtsd össze őket, válaszd ki a legjobbat, szereld fel magad, és készülj fel a csatába. De ne felejtsd el, hogy nem te vagy az egyetlen, veled, ugyanazon a térképen, sokkal több játékos van, akik túl akarnak élni és meg akarnak ölni minden értékes embert. Nincs időd pihenni, mert minden perccel csökken az a zóna, ahol egészséged károsodása nélkül lehetsz. És ha nem sikerül biztonságos helyre költözni, az lassan megöl. Ezért folyamatosan nézze meg a térképet, hol mozog, és készüljön fel arra, hogy kiesik a helyéről. Meglesz a készleted, ahol javíthatod a megtalált fegyvert, különféle fejlesztéseket szállítva hozzá: vevő, irányzék, kompenzátor stb. Ne feledkezzünk meg az elsősegélynyújtó készletekről és az erősítőkről sem, azok erősebbé és tartósabbá tesznek.