Állatgondozás Játékok

Szereted az állatokat és szeretné, hogy a gondozás és a szerelem? Állatgondozás Játékok gyűjteménye állatok gondozása és akkor lehetősége van arra, hogy felfedezzék a gyönyörű világot, amelyben a bizalom, a szeretet és a barátság szorosan kapcsolódik egymáshoz.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Ponyville Adventure: The Great Unicorn Awakening
Ponyville Adventure: The Great Unicorn AwakeningPonyville Adventure: The Great Unicorn Awakening
Pet Land
Pet LandPet Land
Little Baby Pet Spa & Salon Simulator
Little Baby Pet Spa & Salon SimulatorLittle Baby Pet Spa & Salon Simulator
Játékok Lányos Játékok Állatgondozás Játékok

Állatgondozás Játékok

Szereted az állatokat és szeretné, hogy a gondozás és a szerelem? Állatgondozás Játékok gyűjteménye állatok gondozása és akkor lehetősége van arra, hogy felfedezzék a gyönyörű világot, amelyben a bizalom, a szeretet és a barátság szorosan kapcsolódik egymáshoz. Ismerje a kedvenc karakter, hogyan kell gondoskodni a beteg állatok vagy talált. Így lehetősége van arra, hogy mossa le, fésű őket, a ruha, és etetni őket. Néha az állatokat csak kell egy vigasz. Gyűjtsön pontokat, ha megfelelnek a követelményeknek a játékot, és kövesse gondosan az utasításokat a képernyőn. Kiválasztása játékunk, megtanulod, hogy vigyázzon a hörcsögök, macskák, pingvinek, kölykök, pónik és még rókakölyök.

Bármilyen Állatgondozás játékok ingyenesen elérhető. Most lehetőséged van arra, hogy megtanulják, hogyan kell megszervezni egy állatkert, mert fut a dolgokat egy szalon az állatok számára, vagy segítségre állatok növekedni, ha megfelelően gondoskodjunk róluk. A játékok utasításokat logikus és egyértelmű. Kövesse az utasításokat, lépésről lépésre, hogy megbizonyosodjon arról, és nyerjen.