Állatgondozás Játékok

Szereted az állatokat és szeretné, hogy a gondozás és a szerelem? Állatgondozás Játékok gyűjteménye állatok gondozása és akkor lehetősége van arra, hogy felfedezzék a gyönyörű világot, amelyben a bizalom, a szeretet és a barátság szorosan kapcsolódik egymáshoz.

 Rock Star Animal Hair Salon
Rock Star Animal Hair Salon Rock Star Animal Hair Salon
Cute Pets Summer Dress Up
Cute Pets Summer Dress UpCute Pets Summer Dress Up
Fairy Pony Caring Adventure
Fairy Pony Caring AdventureFairy Pony Caring Adventure
Játékok Lányos Játékok Állatgondozás Játékok

Állatgondozás Játékok

Szereted az állatokat és szeretné, hogy a gondozás és a szerelem? Állatgondozás Játékok gyűjteménye állatok gondozása és akkor lehetősége van arra, hogy felfedezzék a gyönyörű világot, amelyben a bizalom, a szeretet és a barátság szorosan kapcsolódik egymáshoz. Ismerje a kedvenc karakter, hogyan kell gondoskodni a beteg állatok vagy talált. Így lehetősége van arra, hogy mossa le, fésű őket, a ruha, és etetni őket. Néha az állatokat csak kell egy vigasz. Gyűjtsön pontokat, ha megfelelnek a követelményeknek a játékot, és kövesse gondosan az utasításokat a képernyőn. Kiválasztása játékunk, megtanulod, hogy vigyázzon a hörcsögök, macskák, pingvinek, kölykök, pónik és még rókakölyök.

Bármilyen Állatgondozás játékok ingyenesen elérhető. Most lehetőséged van arra, hogy megtanulják, hogyan kell megszervezni egy állatkert, mert fut a dolgokat egy szalon az állatok számára, vagy segítségre állatok növekedni, ha megfelelően gondoskodjunk róluk. A játékok utasításokat logikus és egyértelmű. Kövesse az utasításokat, lépésről lépésre, hogy megbizonyosodjon arról, és nyerjen.