Babysitter Játékok

Ha szereted a bébi gondozását, játszhatsz Babysitter játékok, amelyekkel felfedezheted, hogy mit kell tenni egy egészséges baba, egy éhes baba gondozása vagy a piszkos pelenka cseréjéhez.

Baby Daily Habits
Baby Daily HabitsBaby Daily Habits

Babysitter Játékok

Ha szereted a bébi gondozását, játszhatsz Babysitter játékok, amelyekkel felfedezheted, hogy mit kell tenni egy egészséges baba, egy éhes baba gondozása vagy a piszkos pelenka cseréjéhez. A lányok megmutathatják a rejtett babysitter tehetségüket, és megtanulhatják, hogy vigyázzanak a hármasokra, vigye őket a piknikre, vagy megbirkózzon a szelíd ikrek sürgős igényeivel. Egy egyszerű egérkattintással felfedezhet egy színes, szórakoztató, de egy kicsit unalmas világot a csecsemőkkel, akiket nem lehet megérteni, de sírni vagy nevetni.

A babysitter játékok kollekció lehetőséget kínál minden lány számára, hogy megtanulják, hogyan viselkedjenek, táplálják, megváltoztassák, mosják és aludjanak. A lányok megtalálhatják az ápolási játékokat, és hogyan használhatják a játék elején található utasításokat, hogy megfeleljenek a magasabb szint elérésének feltételeinek. Egy izgalmas világba lépsz, amely megtartja az elmédet, de különösen a kezedet. Játékaink ingyenesek, és a helyszíni szakemberek gondosan megválasztották, hogy megfeleljenek a játékosok által támasztott követelményeknek.