Blocs Játékok

Tetszik az intelligens játékok, amelyek ösztönzik a figyelmet és a képzeletet, ami kihívást jelent arra, hogy stratégiákat hozzon létre és tanuljon meg az űrbe? Tesztelje a blocks játékok tartományát, és nem fog csalódni.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Vega Mix 2: Mystery Of Island
Vega Mix 2: Mystery Of IslandVega Mix 2: Mystery Of Island

Blocs Játékok

Tetszik az intelligens játékok, amelyek ösztönzik a figyelmet és a képzeletet, ami kihívást jelent arra, hogy stratégiákat hozzon létre és tanuljon meg az űrbe? Tesztelje a blocks játékok tartományát, és nem fog csalódni. Akár a képeket is illeszti, tetszőleges formában játszhatsz Tetrist, vagy segítesz a detektív elrejtésében, olyan geometriai alakzatokat hozva létre, amelyek megvédik a gazembereket, akik meg akarják ölni őt, tetszőleges formájú szórakozást adunk Önnek.

Használja az egeret vagy a kulcsokat, és gyakorolja a játékos képességeit a blocks játékok kiválasztásában. Egyezik a kristályokkal, édességekkel, virágokkal vagy tojással, és szórakozást próbálnak megtalálni a megfelelő párokat. Néha ezt bizonyos idő alatt kell megtenni, így győződjön meg róla, hogy gyorsan mozog, hozza létre a megfelelő lépéseket, hogy meghatározza a láncreakciókat, amelyek a pontok megszerzéséhez szükségesek, vagy új szintre léphetnek. Néha több mint két képet kell csatlakoztatnia, hogy jobban összpontosítson azokra a feladatokra, amelyeket meg kell tennie. Csak így fog nyerni! Ezeket az ingyenes, gondosan kiválasztott játékokat kifogástalanabbá, gyorsabbá és koncentráltabbá teszik.