Disney Játékok

Mickey Mouse JátékokMickey Mouse
Disney Channel JátékokDisney Channel
Jégvarázs JátékokJégvarázs
Disney Junior JátékokDisney Junior
Hamupipőke játékokHamupipőke játékok
Star Wars játékokStar Wars játékok
GyerekJátékokGyerek
Hercegnős JátékokHercegnős
Miley Cyrus JátékokMiley Cyrus
Lányos JátékokLányos
HTML5 online mobil JátékokHTML5 online mobil
Nickelodeon JátékokNickelodeon
Disney hercegnők JátékokDisney hercegnők
Szófia Hercegnő JátékokSzófia Hercegnő
Agymanók játékokAgymanók játékok

Disney Játékok

Megérkeztek az új Disney-játékok, és bármikor játszhatsz velük.

Ha rajongó vagy, imádni fogod ezeket az új Disney-játékokat! Rengeteg lehetőség közül választhat, könnyű eltévedni ebben a Disney-világban. Álmodozott már arról, hogy divattervező, lakberendező, fodrász, sőt sminkes lesz? Vagy mindig is orvos akart lenni? Most mindezek a dolgok válhatnak kedvenc Disney-figuráiddal. Mindenféle karakter közül választhatunk – csak a kedvenc Disney-figuráit kell kiválasztania.

Tesztelheti a kognitív fejlesztésre szánt játékokat is, például kirakós játékokat, memóriakártyákat, képegyeztető játékokat és rejtett tárgyak keresését.

A Disney-játékok mostantól bármikor elérhetőek, hogy új dolgokat taníthassanak, kedvenc karakterei pedig elkísérnek ebben a csodálatos kalandban, csak a szenvedélyes játékosok számára, akik meg akarják mutatni tudásukat. Segíts a Disney-karaktereknek leküzdeni a nehéz pillanatokat, megtalálni a megfelelő megoldást, és pontokat gyűjteni minden lejátszott szintért.

A Disney-játékok hatalmasat fejlődtek az évek során, most már barátaival vagy családtagjaival is próbára teheted képességeidet, vagy játszhatsz egyedül.