Disney Játékok

Megérkeztek az új Disney-játékok, és bármikor játszhatsz velük.

Ha rajongó vagy, imádni fogod ezeket az új Disney-játékokat! Rengeteg lehetőség közül választhat, könnyű eltévedni ebben a Disney-világban. Álmodozott már arról, hogy divattervező, lakberendező, fodrász, sőt sminkes lesz? Vagy mindig is orvos akart lenni? Most mindezek a dolgok válhatnak kedvenc Disney-figuráiddal. Mindenféle karakter közül választhatunk – csak a kedvenc Disney-figuráit kell kiválasztania.

Tesztelheti a kognitív fejlesztésre szánt játékokat is, például kirakós játékokat, memóriakártyákat, képegyeztető játékokat és rejtett tárgyak keresését.

A Disney-játékok mostantól bármikor elérhetőek, hogy új dolgokat taníthassanak, kedvenc karakterei pedig elkísérnek ebben a csodálatos kalandban, csak a szenvedélyes játékosok számára, akik meg akarják mutatni tudásukat. Segíts a Disney-karaktereknek leküzdeni a nehéz pillanatokat, megtalálni a megfelelő megoldást, és pontokat gyűjteni minden lejátszott szintért.

A Disney-játékok hatalmasat fejlődtek az évek során, most már barátaival vagy családtagjaival is próbára teheted képességeidet, vagy játszhatsz egyedül.