Fagyis Játékok

Szeretné élvezni kedvenc fagylalt ízeit? Szeretné tudni, hogyan készítse el saját maga? Az Ice Cream Games a megfelelő választás! Fedezzen fel új recepteket, és szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik több desszertet szeretnének kipróbálni ezen az ízletes desszerten alapulóan.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Papa Louie 3
Papa Louie 3Papa Louie 3

Fagyis Játékok

Szeretné élvezni kedvenc fagylalt ízeit? Szeretné tudni, hogyan készítse el saját maga? Az Ice Cream Games a megfelelő választás! Fedezzen fel új recepteket, és szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik több desszertet szeretnének kipróbálni ezen az ízletes desszerten alapulóan. Játszhatsz szakácsként, vagy egyszerűen megmutathatod tudásodat.

A fagyis játékok egy olyan kategória, amely nagyon szereti a gyerekeket. Mindenki meg akarja próbálni az Ön által eladott választékokat, így lehetősége van arra, hogy egy kis szenvedélyből kicsi nyereséget érjen el, akár egy boltban, egy állványban vagy egy babakocsiban is eladhat. Azt is kínáljuk az oktatási játékot, ahol össze kell gyűjtenie az ízletes recept készítéséhez szükséges gyümölcsöket, vagy át kell mennie a labirintuson, összegyűjtve az ösvényen lévő összes fagylaltot. Ezeket az ajánlásokat ingyenesen ajánljuk, és minden gyermek számára elkötelezett, hogy érdekes dolgokat tanuljanak a gyártástól a sikeres vállalkozás szervezéséig és irányításáig.