Farmos Játékok

Jó lenne, ha friss gyümölcsöket és zöldségeket helyeznek az asztalra, vagy elképzelnék az ország idilli életét? Meghívjuk Önt, hogy tesztelje a farm játékok, és megtudja, hogy mennyire fontos, hogy betartsák a helyes lépéseket a kerti gondozásban, ha gazdag termést szeretne megszabadulni, megszabadulni a kártevőktől, eladni a termékeket, hogy szép nyereséget kapjon.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
My Farm Life
My Farm LifeMy Farm Life
Modern Farm Simulator
Modern Farm SimulatorModern Farm Simulator
Szimulátor a farmon a traktorral
Szimulátor a farmon a traktorralSzimulátor a farmon a traktorral

Farmos Játékok

Jó lenne, ha friss gyümölcsöket és zöldségeket helyeznek az asztalra, vagy elképzelnék az ország idilli életét? Meghívjuk Önt, hogy tesztelje a farm játékok, és megtudja, hogy mennyire fontos, hogy betartsák a helyes lépéseket a kerti gondozásban, ha gazdag termést szeretne megszabadulni, megszabadulni a kártevőktől, eladni a termékeket, hogy szép nyereséget kapjon. Lehetőséged van arra is, hogy megtanuld az állatok gondoskodását, hogy ételeket adjanak nekik, kezeljék őket, vigye őket a legelőre, és gyógyítsák őket.

Ezekben a farmos játékok megtanulod a zöldségeket vagy a virágokat, vigyázni rájuk és különösen jó áron eladni őket. Növényi és gyümölcsfák, és megtanulod a megfelelő lépéseket ezekhez a mezőgazdasági munkákhoz, amelyek sokan függenek. A karaktereket megfelelően készítse el a mezőgazdasági termelők számára. A tehenek legelnek, eladják a zöldségeket a szupermarketben, gondoskodnak a méhekről, hogy sok mézet kapjanak.