Fodrászos Játékok

Tetszik a szerepjátékok? A lányok örömmel fogják játszani ezeket a fodrászos játékok, amelyek ideálisak minden olyan lánynak, aki hajlandó megtanulni, hogy egyedül hajtsa el a haját, hogy bevonja és gondoskodjon róla.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Celebrity Last Fling Before The Ring
Celebrity Last Fling Before The RingCelebrity Last Fling Before The Ring
Violet Fall Fashion Shoot
Violet Fall Fashion ShootViolet Fall Fashion Shoot
Winter Fairy
Winter FairyWinter Fairy
Játékok Lányos Játékok Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Tetszik a szerepjátékok? A lányok örömmel fogják játszani ezeket a fodrászos játékok, amelyek ideálisak minden olyan lánynak, aki hajlandó megtanulni, hogy egyedül hajtsa el a haját, hogy bevonja és gondoskodjon róla. Menjen a fodrászba a kedvenc karaktereivel, mossa meg a haját, kefe, festje meg és ruházza fel, ahogy tetszik. Most eldöntheted, hogyan készítsünk egy egyszerű frizurát, kifinomult frizurát, rövid hajú, hajlított hajot, sellő frizurát, tündéreket vagy trollokat, Halloween vagy karácsonyi frizurákat, stílusos frizurákat vagy modern frizurákat. Oktatási játékunk megtanítja, hogyan kell gondoskodnia a hajáról, hogyan festheti meg a haját, és használja a megfelelő kezelést.

Most már lehetősége van arra, hogy teszteljen sok fodrászos játékok, és érezd jól magad otthon. A szerepjátékok ideálisak a képzeletfejlesztéshez, és oldalunk ingyenesen kínál lehetőséget. Csatlakozz a kedvenc karaktereidhez, úgymint Mr.Bean, Olaf a fodrászhoz, fedezze fel, hogy a frizurák és a fodrászok professzionális szalonokban dolgoznak, tanították, hogy szőtt frizurákat, frizurákat készítsenek a tündéreknek, frizurákat a menyasszonyok számára, bébi frizurákat, szörnyeteg frizurákat vagy hercegnőket, Disney-t vagy akár hogyan kell festeni a hajat a szépségszalonokban.