A Peerless Archer egy szórakoztató arcade játék, színes animációval, amelyben irányítanod kell egy csapat íjászt, és le kell győzned az összes ellenfelet, akik mernek kihívni téged! A játék számtalan izgalmas szintet kínál, amelyben el kell pusztítania az ellenséges lövőket, mielőtt visszavágnak. Minimalizálja a veszteségeket a csapat között, és záporozzon ellenfeleire!

Kattintson és tartsa lenyomva a bal egérgombot a nyilak pályájának kiválasztásához. 3 játékmód közül választhat, például: klasszikus harci mód, vadászat és rejtvények. Küzdelem egy másik bolygóról érkezett idegenek serege ellen, vagy utazzon vissza a jura korszakába, hogy megnyissa a dinoszaurusz vadászidényt!

Használja különleges készségeit a csatában, hogy megszüntesse az ellenségek egész tömegét. Lődd le a puskaporos hordókat, és lőj le különböző lebegő bónuszokat, amelyeknek köszönhetően jelentősen csökkentheted ellenfeleid számát. Szerezz aranyat a szintek sikeres elvégzéséhez, hogy új színes bőröket vásárolhass a karakterednek. Nyissa ki a kincsesládákat, forgassa meg a szerencse kerekét, és kapjon napi bónuszokat a játékba való belépésért!

Archer Peerless.io a válogatott Íjas Játékok.