×
58
Just build
Multiplayer jatekok
Just build
Brutal.ioBrutal.ioKirka.ioKirka.ioKoGaMa: PvP 23KoGaMa: PvP 23jungle.loljungle.lolHole ioHole ioDrawThis.ioDrawThis.ioGartic.ioGartic.ioConflict of NationsConflict of NationsHungry Shark ArenaHungry Shark ArenaDynast.ioDynast.ioTyran.ioTyran.ioNinja PvP: Keressen misztikus tojásokatNinja PvP: Keressen misztikus tojásokatRayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs DodgeTrains.ioTrains.ioFull-Life DeathmatchFull-Life DeathmatchCounter Combat MultiplayerCounter Combat MultiplayerCatac ioCatac ioRoblox ParkourRoblox ParkourMinesmashers.clubMinesmashers.clubClash Blade IOClash Blade IOSnowHeroes.ioSnowHeroes.ioTom Clancy's ShootoutTom Clancy's ShootoutFuture Soldier MultiplayerFuture Soldier MultiplayerSpecial StrikeSpecial StrikeDemolition Cartoon Car Crash DerbyDemolition Cartoon Car Crash DerbyAlien Invaders.ioAlien Invaders.ioTankwars.ioTankwars.ioBlocky SnakesBlocky SnakesBullet Party 2Bullet Party 2Oceanar.ioOceanar.ioSofia és a barátok Színezés és rajzolásSofia és a barátok Színezés és rajzolásEgy nap Mashával és a medvévelEgy nap Mashával és a medvévelSling ShotSling ShotPanda Baby Bear CarePanda Baby Bear CareLovely StreamersLovely StreamersZebra gondoskodóZebra gondoskodóSpider Man Web ShooterSpider Man Web ShooterAngela Perfect ValentineAngela Perfect ValentineGyerekek titkai: megtalálja a különbségetGyerekek titkai: megtalálja a különbségetMesebeli EgyszarvúmMesebeli EgyszarvúmA sérült cica gondozásaA sérült cica gondozásaAmong Us motorversenyAmong Us motorversenyGyémánt kincseiGyémánt kincseiBomb It 5Bomb It 5Minecraft Steve Hook AdventureMinecraft Steve Hook AdventureStone GrassStone GrassBlaze ready set goBlaze ready set goNoob vs Pro: Stick WarNoob vs Pro: Stick WarBaby Hazel Architect DressupBaby Hazel Architect Dressup44 ABC kalandmacska44 ABC kalandmacskaBaby Hazel DietetikuskéntBaby Hazel DietetikuskéntSmashers.ioSmashers.ioPopcorn BoxPopcorn BoxReal City Car StuntsReal City Car StuntsDig a aranyDig a aranySonic The Hedgehog 2Sonic The Hedgehog 2Dora a jégpályaDora a jégpályaVadászd meg a kalózok kincseitVadászd meg a kalózok kincseitSonic path kalandSonic path kalandPeppa Pig BowlingPeppa Pig BowlingFriday Night Bloxxin vs Roblox BACONFriday Night Bloxxin vs Roblox BACONOne EscapeOne EscapePixel Hunting.IOPixel Hunting.IOGumball: Ghost BlastGumball: Ghost BlastMoto X3M Bike RaceMoto X3M Bike RaceRun Rich 3DRun Rich 3DÖld meg a pixel szörnyeketÖld meg a pixel szörnyeketZombie Mission XZombie Mission XPony FriendshipPony FriendshipFrozen Race 3DFrozen Race 3DDown The MountainDown The MountainAbdominal SurgeryAbdominal SurgeryBaba mogyoró és MiaBaba mogyoró és MiaCristiano Ronaldo KicknRunCristiano Ronaldo KicknRunMoney FestMoney FestAz új ház tervezése és dekorálásaAz új ház tervezése és dekorálásaImpostor Rescue OnlineImpostor Rescue OnlineCyber Cars Punk Racing 2Cyber Cars Punk Racing 2Minesmashers.clubMinesmashers.clubDuckparkioDuckparkio

A Just Build lol feloldott játék lehetőséget ad arra, hogy különálló struktúrákat építs végtelen blokkokból. Itt könnyedén gyakorolhatod az építkezést, majd megtestesítheted azt egy olyan játékban, mint a Fortnite. Most már senki sem akadályozza meg abban, hogy kreatív fantáziája akaratát adja. Menj a nagyszerű épületekhez.

Ha szereti az olyan játékokat, mint a Fortnite, valószínűleg soha nem volt elég lehetősége gyakorolni az épületmechanikát. Ebben a játékban tanulmányozhatod a falak és mennyezetek felállításának legjobb módjait.

Egy hely, ahol próbára teheted képességeidet
A JustBuild.LOL-ban lehetőséged nyílik arra, hogy egyedül ugorj be egy világba, és próbáld ki az építési stílusodat, harc nélkül. A Fortnite-ban alig van időd gyakorolni a falak elforgatását vagy szerkesztését, miközben a golyók átrepülnek a térképen. A JustBuild megkönnyíti a készségek képzését az építőszerelővel; többé nem ragadsz egy szerveren, amely tele van játékosokkal, akik csak lőni és megölni akarnak játékosokat. Ebben a csendes világban csak az eszközök zavarják meg a figyelmet.

A Fortnite azonban nem azonos ezzel a játékkal. Ha visszaadja az egyenletbe a körös-körül repülő golyókat, a pánik érzése összezavarja. Ezen a címen végigfutva segít a legtöbbet. Ha elegendő tapasztalatot szerez ebben a játékban, a battle royale játékokban jelen lévő harci forgatókönyvek könnyebben kezelhetők lesznek.

Mindezek a funkciók nagyszerűek, de a játékot a látvány és az érzékenység teszi olyan nagyszerűvé. Pontosan ábrázolja azt, amire más címeken edz, és ez közvetlenül a jobb teljesítményt jelenti az utolsó csere során.

Gyakorold a battle royale képességeidet a justbuild lol segítségével.

Just build a válogatott Multiplayer jatekok.
2 játékos játékok2 játékos játékok
Stratégiai JátékokStratégiai
Rpg JátékokRpg
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Háborús JátékokHáborús
KártyajátékokKártyajátékok
Sakk JátékokSakk
Kaland JátékokKaland
TársasjátékokTársasjátékok
Versenyzős JátékokVersenyzős
.io Játékok.io
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Among Us JátékokAmong Us
MMORPG játékokMMORPG játékok