122
8,3 / 10

Noob vs Pro - Boss Levels

Minecraft

Noob vs Zombies - Forest biomeNoob vs Zombies - Forest biomeSkyBlock: Survive NoobSkyBlock: Survive NoobWarzone zsoldosokWarzone zsoldosokNoob DestroyerNoob DestroyerGTA MinecraftGTA MinecraftMinecraft Earth SurvivalMinecraft Earth SurvivalMineCity BreakersMineCity BreakersNoob: Zombie Prison EscapeNoob: Zombie Prison EscapeDestruction Simulator: Noob and HuggyDestruction Simulator: Noob and HuggyForest SteveForest SteveNoob: Parkour CraftNoob: Parkour CraftMinecraft Apple ShooterMinecraft Apple ShooterCrazysteve.ioCrazysteve.ioCraft RunnerCraft RunnerSuper Mario CraftSuper Mario CraftKogama MinecraftKogama MinecraftMinecraft Endless RunnerMinecraft Endless RunnerSteveman and AlexwomanSteveman and AlexwomanZombie Craft SurvivalZombie Craft SurvivalPixel Gun Apocalypse 2Pixel Gun Apocalypse 2Klasszikus Minecraft onlineKlasszikus Minecraft onlineFNF Minecraft TakeoverFNF Minecraft TakeoverVectariaVectariaMine World EscapeMine World EscapeDoomcraftDoomcraftMineWar Soldiers vs ZombiesMineWar Soldiers vs ZombiesNoob vs ZombieNoob vs ZombieMinecraft.ioMinecraft.ioZombs.ioZombs.ioMinecraft PlaygroundMinecraft PlaygroundNoob vs Zombies - Forest biomeNoob vs Zombies - Forest biomeSkyBlock: Survive NoobSkyBlock: Survive NoobWarzone zsoldosokWarzone zsoldosokNoob DestroyerNoob DestroyerGTA MinecraftGTA MinecraftMinecraft Earth SurvivalMinecraft Earth SurvivalMineCity BreakersMineCity BreakersNoob: Zombie Prison EscapeNoob: Zombie Prison EscapeDestruction Simulator: Noob and HuggyDestruction Simulator: Noob and HuggyForest SteveForest SteveNoob: Parkour CraftNoob: Parkour CraftMinecraft Apple ShooterMinecraft Apple ShooterCrazysteve.ioCrazysteve.ioCraft RunnerCraft RunnerSuper Mario CraftSuper Mario CraftKogama MinecraftKogama MinecraftMinecraft Endless RunnerMinecraft Endless RunnerSteveman and AlexwomanSteveman and AlexwomanZombie Craft SurvivalZombie Craft SurvivalPixel Gun Apocalypse 2Pixel Gun Apocalypse 2Klasszikus Minecraft onlineKlasszikus Minecraft onlineFNF Minecraft TakeoverFNF Minecraft TakeoverVectariaVectariaMine World EscapeMine World EscapeDoomcraftDoomcraftMineWar Soldiers vs ZombiesMineWar Soldiers vs ZombiesNoob vs ZombieNoob vs ZombieMinecraft.ioMinecraft.ioZombs.ioZombs.ioMinecraft PlaygroundMinecraft PlaygroundMini CraftMini CraftGoldmine StrikeGoldmine StrikeNoob Shooter ZombieNoob Shooter ZombieHide & Seek in MinecraftHide & Seek in MinecraftPrison Noob vs ProPrison Noob vs ProNoob Trolls ProNoob Trolls ProNoob SkyblockNoob SkyblockNoob vs Pro 4 Lucky BlockNoob vs Pro 4 Lucky BlockCube Craft 2Cube Craft 2Paper MinecraftPaper MinecraftBoomCraftBoomCraftMonster School vs Siren HeadMonster School vs Siren HeadMineblockMineblockKirka.ioKirka.io Craft World Craft WorldCombat Pixel SWAT & ZombiesCombat Pixel SWAT & ZombiesSantaCraftSantaCraftMine TapMine TapMinecraft színező könyvMinecraft színező könyvMinecraft WarsMinecraft Wars

Üdvözöljük a Noob vs Pro - Boss Level oldalán. Teljes zombi labirintusok harcolni a zombi főnök. Üss zombikat az AK-47-es géppuskával és páncélökével, szerezz érméket és vásárolj kardokat. 2.000.000 játékos, aki a korábbi Noob vs Pro játékokat játszotta. Bizonyítsd be, hogy le tudod győzni a zombi főnököket! Menj végig a házakon és szobákon zombikkal, és harcolj a Pro-val Fedezze fel a világot egy Noob, Pro és Zombie történetben. A Noob vs Pro vs Zombies egy ingyenes játék.

A Noob VS Pro-boss Levels egy Minecraft játék; Több fegyvert kell gyűjtened, meg kell ölnöd őket, és fel kell oldanod az akadályokat, hogy előre haladj az utad felé! Élvezd.

A Noob vs. Pro-Boss Levels játék egy 2D-s animációs játék. Van egy hatalmas játékos Minecraft ház, és néhány ajtó zárva van. Tehát segítene, ha előre haladnál az úton. Ez a kalandjáték nagyon szórakoztató és boldoggá tesz. Kiváló reális zenével és 2D grafikával rendelkezik. A ravaszkodó játékban a képernyőre kell kattintanod a karaktered egy adott mozgásához. És itt lehet ugrani. Ez a klasszikus Minecraft játék lehetővé teszi az akadályok vágását és lövését. Ez a ravaszkodó túlélési játék több kaland- és játékélményt biztosít. Nem könnyű, ha könnyedén veszi a dolgokat, és meg kell határoznia a tippeket. Tehát használja a javaslatokat, szerezzen be érméket, bombákat és puskákat, és menjen a következő házépületbe. Ha egyre többet gyűjtesz, könnyen leküzdheted az akadályokat a ravaszkodó játékban. A bal és a jobb nyíl segítségével mozoghat. Ne hagyja ki a legjobb akciójáték kipróbálását.

Utasítás

  • Nyilakkal
  • Z - Fel
  • X - Tűz
  •  Űr – (TNT, AK-47, Bazooka Fire)
  • С - Szuperbomba / Készlet
  • V - Kard
  • B - AK-47
  • N - Bazooka
  • M - Térképek
Noob vs Pro - Boss Levels a válogatott Minecraft Játékok.