×
227
Túlélős játékok
Poppy Playtime Survival
Yorg3.ioYorg3.ioTribals SurvivalTribals SurvivalVikingsVikingsRainbow Shooter Shoot'Em AllRainbow Shooter Shoot'Em AllTankWar.ioTankWar.ioSpent ShellsSpent ShellsGridpunk 3v3 Battle RoyaleGridpunk 3v3 Battle RoyaleSoldier of HomelandSoldier of HomelandKogama MinecraftKogama MinecraftHalak, távolítsák el és vágják el a GatherX fátylatHalak, távolítsák el és vágják el a GatherX fátylatWild BulletsWild BulletsArena Zombie CityArena Zombie CityCreatur.ioCreatur.ioPaper.io 2Paper.io 2Blocky Gun Paintball 3Blocky Gun Paintball 3Dragon WorldDragon WorldFNF Vs Zardy & Ronald McdonaldFNF Vs Zardy & Ronald McdonaldFNAF ShooterFNAF ShooterRaft Survival LifeRaft Survival LifePixel Car Crash Demolition V1Pixel Car Crash Demolition V1Minecraft Earth SurvivalMinecraft Earth SurvivalMini Royale: NationsMini Royale: NationsMad City: Joker 2Mad City: Joker 2Braains.ioBraains.ioCounter Craft 2Counter Craft 2Squid Game: PrisonSquid Game: PrisonFarmers Stealing TanksFarmers Stealing TanksSquid Game Challenge EscapeSquid Game Challenge EscapeLone Wolf StrikeLone Wolf StrikeMineFighters.clubMineFighters.clubCrazy Car ParkingCrazy Car ParkingCrusader Defence: Level Pack 2Crusader Defence: Level Pack 2Gridpunk 3v3 Battle RoyaleGridpunk 3v3 Battle RoyaleWillow PondWillow PondGTA: Save My CityGTA: Save My CityInfinity Battlefield OpsInfinity Battlefield OpsBaldi's Basics v1.4.3Baldi's Basics v1.4.3Zombie Mission 10: More MayhemZombie Mission 10: More MayhemSpecial StrikeSpecial StrikePanda SimulatorPanda Simulator2 Player 3D City Racer2 Player 3D City RacerMakeover RunMakeover RunBaba macska kalandBaba macska kalandUltimate Flying CarUltimate Flying CarZsaruk Stickman vs gengszterekZsaruk Stickman vs gengszterekDr. Panda DaycareDr. Panda DaycareParking Fury 3D: Bounty HunterParking Fury 3D: Bounty HunterBrutal Battle Royale 2Brutal Battle Royale 2Glow Hockey HDGlow Hockey HDMine Clone 4Mine Clone 4Kingdom Tower DefenseKingdom Tower DefenseStickman Squid GamesStickman Squid GamesRugby RushRugby RushMini Royale: NationsMini Royale: NationsRailway Runner 3DRailway Runner 3DOnet ConnectOnet ConnectMurderMurderGrimfield’s MysteryGrimfield’s MysteryFNAF ShooterFNAF ShooterÁdám és Éva 3Ádám és Éva 3Rendőrségi motorkerékpár mutatványokRendőrségi motorkerékpár mutatványokUphill Rush 10Uphill Rush 10Gawd ioGawd ioHoverboard Stunts Hill climbHoverboard Stunts Hill climbFerge ioFerge ioRally Point 4Rally Point 4Survival 456 But It ImpostorSurvival 456 But It ImpostorGarbage RampageGarbage RampageSquid Game Glass BridgeSquid Game Glass BridgeSquid Game HookSquid Game HookSuper KnightSuper KnightClash of OrcsClash of OrcsBurger Challenge Burger Challenge Lego Ninjago: Kai-chiLego Ninjago: Kai-chiRobots Can't JumpRobots Can't JumpVadászd meg a kalózok kincseitVadászd meg a kalózok kincseitUrban Sniper Multiplayer 2Urban Sniper Multiplayer 2Advance Car ParkingAdvance Car ParkingWinter Horse SimulatorWinter Horse SimulatorEndless FantasyEndless Fantasy

Ez az új horrorjáték gyorsan népszerűvé vált a részletes grafikája és az izgalmas hangulat miatt. Ennek a kísérteties történetnek az érdekes háttere pedig arra készteti az embert, hogy többet játsszon, hogy felfedezze a baleset mögött megbúvó titkokat.

Fedezze fel a háttértörténetet Ön egy volt dolgozó a játékgyárból, amely a legtöbb babát és autót szállította, amelyet minden lány és fiú annyira szeret. Ez egy álommunka – egy vicces és gyönyörű helyen dolgozol, klassz játékokat készítesz, és minden gyermeket boldoggá teszel velük. Szóval mi romolhat el? A hírek szerint egy napon az összes munkatársa eltűnt, és a gyárat bezárták. A nyomozást lefolytatták, de nem sok információt adott. Ebben a játékban pedig visszatérsz ebbe a félelmetes épületbe, hogy felfedezz minden titkot, és magad találd meg a válaszokat. Egy dolog, ami teljes mértékben segít, az a kazetták, amelyek az első szobában hevernek. Természetesen minden szobában megtalálhatóak a speciális TV-k és DVD-k, amelyekkel videókat nézhet erről az épületről. Érdekes információkat fedezhet fel, és megtanulhatja a vezérlőket. Keressen zöld kazettákat és sárga szalagot, hogy megnézze a videókat, és tanulja meg a szükséges dolgokat a folyamat folytatásához. És ha készen állsz, kezdd el a játékot, és készülj fel az izgalmas kalandokra.

 A Poppy Playtime kezelőszervei meglehetősen egyszerűek. Sétálhat, lehajolhat, futhat és megragadhat dolgokat az első szintek során kapott különleges tárgy segítségével. A játék fejezetekre van osztva, és a küldetések a végére nehezebbé válnak. Tehát mutasd meg minden képességedet a döntőbe jutáshoz. És ne felejtsd el, hogy ijesztő játékok üldöznek. A gyár tele van lenyűgöző küldetésekkel és veszélyekkel. A játék helye hatalmas. Különböző szobákat, termeket és még szellőzőnyílásokat is felfedezhet. De ne gondold, hogy elkezdesz játszani, és minden szoba automatikusan megnyílik. Különféle küldetéseket kell teljesítened az ajtók kinyitásához és a szükséges nyomok és kulcsok megszerzéséhez. A bemutató elején egyszerűek és érdekesek. Például ki kell találnia, hogy milyen kóddal kell kinyitnia az ajtót. A küldetés teljesítéséhez pedig körül kell nézni, és színes játékokat keresni. Ezenkívül kap egy nagyszerű eszközt, amely számos küldetésben segíthet. Ez egy különleges játék, amit a hátadon is hordhatsz. Két keze van, amelyeket meg tud hosszabbítani, hogy olyan tárgyakat kapjon, amelyek magasabban helyezkednek el, mint Ön. Ezenkívül sok szoba speciális mechanizmussal van zárva. Meg kell nyomni a tenyér alakú gombot a kezével, és az ajtó kinyílik. Ami pedig a Poppy Playtime-ot igazi horrorrá teszi, az egy antagonista.

 Ez egy hatalmas kék puha játék hosszú lábakkal és karokkal, hátborzongató vörös mosollyal. Találkozhatsz vele a második helyen, de abban a pillanatban, amikor előrehaladsz, eltűnik. És ettől a pillanattól fogva üldözni fog téged az egész gyárban. Készülj fel a váratlan sikolyokra és az izgalmas légkörre, mert számíthatsz rá, hogy minden percben rád ugrik. És biztos, hogy egyszer teljesen megteszi! Tehát menj és nyomd meg a start gombot. Gyorsan csatlakozzon ehhez a közösséghez, hogy ne maradjon le a felhajtásról, amely e nagyszerű termék körül zajlik. Sok szerencsét!

Poppy Playtime Survival a válogatott Túlélős játékok.
Minecraft JátékokMinecraft
Stratégiai JátékokStratégiai
Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Horror JátékokHorror
Rpg JátékokRpg
Rejtély játékokRejtély játékok
Platform játékokPlatform játékok
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Zombis JátékokZombis
Unity JátékokUnity
Háborús JátékokHáborús
Szörnyes JátékokSzörnyes
Squid Game Játékok: Kalmár játékSquid : Kalmár játék