Ez az új horrorjáték gyorsan népszerűvé vált a részletes grafikája és az izgalmas hangulat miatt. Ennek a kísérteties történetnek az érdekes háttere pedig arra készteti az embert, hogy többet játsszon, hogy felfedezze a baleset mögött megbúvó titkokat.

Fedezze fel a háttértörténetet Ön egy volt dolgozó a játékgyárból, amely a legtöbb babát és autót szállította, amelyet minden lány és fiú annyira szeret. Ez egy álommunka – egy vicces és gyönyörű helyen dolgozol, klassz játékokat készítesz, és minden gyermeket boldoggá teszel velük. Szóval mi romolhat el? A hírek szerint egy napon az összes munkatársa eltűnt, és a gyárat bezárták. A nyomozást lefolytatták, de nem sok információt adott. Ebben a játékban pedig visszatérsz ebbe a félelmetes épületbe, hogy felfedezz minden titkot, és magad találd meg a válaszokat. Egy dolog, ami teljes mértékben segít, az a kazetták, amelyek az első szobában hevernek. Természetesen minden szobában megtalálhatóak a speciális TV-k és DVD-k, amelyekkel videókat nézhet erről az épületről. Érdekes információkat fedezhet fel, és megtanulhatja a vezérlőket. Keressen zöld kazettákat és sárga szalagot, hogy megnézze a videókat, és tanulja meg a szükséges dolgokat a folyamat folytatásához. És ha készen állsz, kezdd el a játékot, és készülj fel az izgalmas kalandokra.

 A Poppy Playtime kezelőszervei meglehetősen egyszerűek. Sétálhat, lehajolhat, futhat és megragadhat dolgokat az első szintek során kapott különleges tárgy segítségével. A játék fejezetekre van osztva, és a küldetések a végére nehezebbé válnak. Tehát mutasd meg minden képességedet a döntőbe jutáshoz. És ne felejtsd el, hogy ijesztő játékok üldöznek. A gyár tele van lenyűgöző küldetésekkel és veszélyekkel. A játék helye hatalmas. Különböző szobákat, termeket és még szellőzőnyílásokat is felfedezhet. De ne gondold, hogy elkezdesz játszani, és minden szoba automatikusan megnyílik. Különféle küldetéseket kell teljesítened az ajtók kinyitásához és a szükséges nyomok és kulcsok megszerzéséhez. A bemutató elején egyszerűek és érdekesek. Például ki kell találnia, hogy milyen kóddal kell kinyitnia az ajtót. A küldetés teljesítéséhez pedig körül kell nézni, és színes játékokat keresni. Ezenkívül kap egy nagyszerű eszközt, amely számos küldetésben segíthet. Ez egy különleges játék, amit a hátadon is hordhatsz. Két keze van, amelyeket meg tud hosszabbítani, hogy olyan tárgyakat kapjon, amelyek magasabban helyezkednek el, mint Ön. Ezenkívül sok szoba speciális mechanizmussal van zárva. Meg kell nyomni a tenyér alakú gombot a kezével, és az ajtó kinyílik. Ami pedig a Poppy Playtime-ot igazi horrorrá teszi, az egy antagonista.

 Ez egy hatalmas kék puha játék hosszú lábakkal és karokkal, hátborzongató vörös mosollyal. Találkozhatsz vele a második helyen, de abban a pillanatban, amikor előrehaladsz, eltűnik. És ettől a pillanattól fogva üldözni fog téged az egész gyárban. Készülj fel a váratlan sikolyokra és az izgalmas légkörre, mert számíthatsz rá, hogy minden percben rád ugrik. És biztos, hogy egyszer teljesen megteszi! Tehát menj és nyomd meg a start gombot. Gyorsan csatlakozzon ehhez a közösséghez, hogy ne maradjon le a felhajtásról, amely e nagyszerű termék körül zajlik. Sok szerencsét!

Poppy Playtime Survival a válogatott Túlélős játékok.