Üdvözöljük a fiúk új akciójátékában - a Vex 3-ban. A karaktered egy Vex nevű srác lesz. Ez a vakmerő bármire kész az adrenalin újabb adagja érdekében, és vele együtt veszélyes útra indulsz, amelyet a halál próbájának neveznek. A Vex veszélyes labirintust vár, tövisekkel, pengékkel és sok más veszéllyel. A játék fő célja a túlélés és sértetlen célba jutás, minél több pont megszerzése.

Futni fog, ugrik, csúszik, mászik a falakra, és csodálatos parkour képességeket mutat be. Minden szinten sok csapdát, akadályt és akadályt talál. Például a játékban többször elkerüli a körfűrészeket és a borotvaéles tövisű platformokat. Ha a csapdákkal való ütközés a Vex halálához vezetett, akkor kezdheti újra az utolsó mentés helyéről. A következő szintre jutáshoz a Vex-nek fel kell ugrania egy nagy színes blokkra, amely tovább visz. A győzelemhez gyors reakciókat és ügyes manővereket kell bemutatnia extrém helyzetekben.

További feladatok elvégzéséért bónuszpontokat kap. Legyen a Vex teste, és vezesse végig minden akadályon és nehézségen minden szinten.

Vex 3 a válogatott Platform játékok.
Controls
×