Házas Játékok

A házas játékok minden szenvedélyes belsőépítészeti lány számára lehetőséget nyújtanak arra, hogy szórakoztassanak és megtanulják választani a megfelelő kiegészítőket, bútorokat és színeket szobának, kastélynak, szállodának, valamint kedvenc rajzfilmfiguráinak a világ minden tájáról.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Dream Room Makeover
Dream Room MakeoverDream Room Makeover

Házas Játékok

A házas játékok minden szenvedélyes belsőépítészeti lány számára lehetőséget nyújtanak arra, hogy szórakoztassanak és megtanulják választani a megfelelő kiegészítőket, bútorokat és színeket szobának, kastélynak, szállodának, valamint kedvenc rajzfilmfiguráinak a világ minden tájáról. A dobozokat vagy az érdekesnek talált képeket is el lehet távolítani, zavarhatja a barátnőddel és a megfelelő színek kiválasztásával, beleértve a szerelmesek dobozát is.

Most van egy gyűjtemény házas játékok, hogy tesztelje a díszítő készségeket. Beállíthatja, hogy díszítse a babakocsi dobozát, a tündér házát, a várakat, a madarak házát, a tóparton, vagy akár a gombaházat. A Toto-val, a Tweety-szel, a rajzfigurákkal és még sokan másokkal együtt szórakozhat a megfelelő dekoráció kiválasztásával. Rendelkezésre és tisztaságra is szánt játékokat látunk, és láthatóvá válik a Karácsonyi Vár szervezésének képessége. Játszani tudsz kirakós játékokkal vagy modern házat díszíthetsz. Játékaink ingyenesek és egyszerűen játszhatók le az egérrel vagy a számítógép gombjaival. Elindítjuk a kihívást. Elfogadod?