Házvezetőnő játékok

A házvezetőnő játékok gyűjteményében az animációs rajzfilmek és a Disney hercegnők karakterei segítenek a ház vagy a kastély tisztításában.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Princess House Cleaning
Princess House CleaningPrincess House Cleaning

Házvezetőnő játékok

A házvezetőnő játékok gyűjteményében az animációs rajzfilmek és a Disney hercegnők karakterei segítenek a ház vagy a kastély tisztításában. Játékainkat gondosan választottuk ki minden ízlésnek és korosztálynak megfelelően. A lányok, akik szeretnének válni menedzsereknek, lehetőségük van arra, hogy teszteljék játékunkat, amely tanítja őket, hogy kedvenc rajzfiguráikkal együtt várat vezetjenek. Emellett a lányok, akik szeretnék felfedezni, hogy a katasztrófa miután egy párt után marad, segítenek a babáknak, hogy rendet és tisztítást végezzenek.

A házvezetőnő játékok gyűjteménye lehetőséget ad minden lánynak arra, hogy megszervezze képességeit a tér rendezésére és tisztítására, otthon, a konyhában, a gyerekszobákban, az iskolában történő megrendelésre. Így megvan az a lehetőségük, hogy megértsék, hogy nem minden olyan könnyű az anyukák, a nagymamák vagy a házvezetők számára, és meg fogják érteni, hogy mások tisztelete mennyire tisztel. A karakterek elkísérik őket ebben az izgalmas kalandban, és segítenek nekik megtanulni, hogyan kell csinálni, de szórakoztatni is.