Kijutós Játékok

A kijutós játékok hatalmas gyűjteménye lehetőséget nyújt a szenvedélyes játékos tehetségeinek elképzelésére, segítve a kedvenc karaktereit, mint például a Sonic, Katja, Juliet, Ninja és sokan mások elől a kísértetjárta helyektől és helyektől.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Stealing the Diamond
Stealing the DiamondStealing the Diamond
Tom and Jerry Escape Puzzle
Tom and Jerry Escape PuzzleTom and Jerry Escape Puzzle

Kijutós Játékok

A kijutós játékok hatalmas gyűjteménye lehetőséget nyújt a szenvedélyes játékos tehetségeinek elképzelésére, segítve a kedvenc karaktereit, mint például a Sonic, Katja, Juliet, Ninja és sokan mások elől a kísértetjárta helyektől és helyektől. Most lehetősége van arra, hogy elmeneküljön egy laboratóriumból vagy egy kísértetjárta házból, segítsen a félelmetes kiskutya felfedezni a rejtett rejtélyeket a barlangban, kivéve Anna elrabolt hercegnőjét vagy Juliet hercegnőt, aki elmenekül az aranybányától.

A kijutós játékok kategóriája ingyenes. Elég, ha megnyitja kedvenc játékát, várja meg a terhelést, olvassa el a játék elején található utasításokat, hanem azokat is, amelyek a játékban vannak, használja az egeret vagy a számítógép billentyűit, hogy megtudja, hogyan lehet segíteni kedvenc karaktereit dzsungelből, a szobából, a várból, a laborból, az állatkertből. Kihívja barátait, hogy megtudja, ki találja ki a kiutat, ki a verhetetlen bajnok, és ki a legjobb játékos a menekülési kategóriában, beleértve a bank kirabolását.