Ever After High Játékok

A Monster Puppet sorozatával párhuzamosan kialakított Ever After High játékok gyűjteménye nemcsak szörnyeket, hanem mesebeli mesék és gyönyörű lányok ihlette karaktereket hoz létre.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Fury of the Steampunk Princess
Fury of the Steampunk PrincessFury of the Steampunk Princess
Játékok Lányos Játékok Ever After High Játékok

Ever After High Játékok

A Monster Puppet sorozatával párhuzamosan kialakított Ever After High játékok gyűjteménye nemcsak szörnyeket, hanem mesebeli mesék és gyönyörű lányok ihlette karaktereket hoz létre. Ha szereted az aranyos, stílusos babákkal díszített animációs sorozatodat, akkor lehetőséged van arra, hogy válasszon az Ever After High játékokat, és felfedezzen egy szép, lenyűgöző világot, ahol megtanulhatja, hogy megmutassa divatos választásait a frizura, a smink vagy a megfelelő ruhák kiválasztásával. babák, mint Bunny Blanc, Honey Swamp, Blue Lagoon vagy akár Dexter.

A Madeline Hatter meghívja Önt, hogy válasszon az Ever After High játékok, és segítsen neki elkészíteni a finom süteményeket, kövesse a gyógykezeléseket, vagy válassza ki a megfelelő sminket. Önnek lehetősége van arra is, hogy díszítse a babák házát, tisztítsa meg őket, tetriseket játszhasson, vagy megpróbáljon megoldani a kedvenc karaktereivel. Játszhat memóriakártyákat vagy kereshet különbségeket, kiválaszthatja a játékokat, ahol a képeket színezheti, vagy válaszolhat a jégkorszak lányai és a kedvenc babái között a torta díszítésére. Ha kíváncsi, akkor kiválaszthatja a császármetszési játékot vagy a játékot arról, hogy miként lehet egy szörnyeteget termeszteni.