Kung Fu Játékok

Ha szereted a harcművészeteket, akkor nagyszerű esélyed van arra, hogy megtanulj és gyakorolj tehetségedet bármely Kung Fu játékok.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
City Defense
City DefenseCity Defense

Kung Fu Játékok

Ha szereted a harcművészeteket, akkor nagyszerű esélyed van arra, hogy megtanulj és gyakorolj tehetségedet bármely Kung Fu játékok. Kezdők vagy? Képzési játékunk megtanítja Önt minden tanuláshoz és gyakorlathoz szükséges mozdulattal. Gondosan olvassa el a játék utasításait, és a kedvenc karaktereivel, például harcosépítőkkel, valamint elit harcosokkal vagy kedvenc hősökkel harcolhat.

Lépj be egy csodálatos világba, ahol felfedezheted a kung fu játékok, harcolhatsz a nagymamáddal és a nagyapáddal, a tojással vagy akár a zombikkal és a hörcsögökkel. Ha szereted a keményebb csatákat, választhatsz Muay Tai, Pencak Silat király, Dragon Fist, Bo-Bobo, Ninja Master vagy Danny Phantom játékokkal. Most lehetősége van arra, hogy vegyen részt az erdőben ököllel folytatott harcokban, az utcán harcol, vagy az utcán harcol, ököllel ököllel. Válassza ki a harci felszereléseket, használja a nyílbillentyűket, hogy játsszon és döntő rúgásokat kapjon, pontokat szerezzen, hogy fegyvereket vásároljon, hogy segítsen jobban megvédeni és a következő szintre lépni.

Mik a legnépszerűbb Kung Fu Játékok?

Melyek a legjobb Kung Fu Játékok, amelyeket mobiltelefonon és tableten lehet játszani?

Mik a legújabb Kung Fu Játékok?