Ninjago játékok

Ben 10 JátékokBen 10
Lego játékokLego játékok
Lego City JátékokLego City
Transformers játékokTransformers játékok
Lego Star Wars játékokLego Star Wars játékok
Power Rangers JátékokPower Rangers
Vasember JátékokVasember
Pankrációs JátékokPankrációs
Ninja JátékokNinja
Akció JátékokAkció
Verekedős JátékokVerekedős
Squid Game Játékok: Kalmár játékSquid : Kalmár játék
Roblox játékokRoblox játékok

Ninjago játékok

Most bejöhetsz a Ninjago játékok mágikus világába a Lego Ninjago online játékok egyikével. Keresse meg ninjaját a LEGO NINJAGO játékokkal! Válassza ki azt a ninja karaktert, amelyet inkább a gonosz Lord Garmadontól megvédeni. Te lehetsz mester a spinjutsu művészetében, hogy elpusztítsd az ellenséget a csatában, hogy felmásszon és frissítsen. Evil Djinn Nadakhan veszélyezteti Ninjago szigetét. A Ninjago Skybound-ban meg kell állítanod őt, hogy ne lépjen túl a Ninjago-szigeten! Ebben a 3D Ninjago játékban bátran játszol Jay-t, és el kell engedned Cole-t, Wu-t, Nyát, Lloydot, Zane-t és Kai-t. Csak válaszd ki az ingyenes Ninjago Online játékokat és szórakozz!

A mágikus ninja világ várja Önt a Ninjago játékok számos manuálisan kiválasztott játékának egyikén keresztül, amelyet ingyen online játszhat,
repülhet, puzzle-darabokat megoldhat, akcióval teli kalandokba kezdhet, vagy pihentető játékokat játszhat kedvenc ninjahősökkel. A Lego Ninjago film a mozikban lenyűgöző volt, és beleszerettünk ezekbe a csodálatos karakterekbe! Most már átveheti a kis Lego Ninjago irányítását, és átirányíthatja őket az égre katapultok segítségével, hogy lássák, milyen messzire képesek átjutni az égen. Gyűjtsd össze a Ninjago tokeneket, és nyerj extra bónuszokat, vagy próbáld meg a Ninjago-t Spinjitzu Slash-el.