Ninjago játékok

Most bejöhetsz a Ninjago játékok mágikus világába a Lego Ninjago online játékok egyikével. Keresse meg ninjaját a LEGO NINJAGO játékokkal! Válassza ki azt a ninja karaktert, amelyet inkább a gonosz Lord Garmadontól megvédeni. Te lehetsz mester a spinjutsu művészetében, hogy elpusztítsd az ellenséget a csatában, hogy felmásszon és frissítsen. Evil Djinn Nadakhan veszélyezteti Ninjago szigetét. A Ninjago Skybound-ban meg kell állítanod őt, hogy ne lépjen túl a Ninjago-szigeten! Ebben a 3D Ninjago játékban bátran játszol Jay-t, és el kell engedned Cole-t, Wu-t, Nyát, Lloydot, Zane-t és Kai-t. Csak válaszd ki az ingyenes Ninjago Online játékokat és szórakozz!

A mágikus ninja világ várja Önt a Ninjago játékok számos manuálisan kiválasztott játékának egyikén keresztül, amelyet ingyen online játszhat,
repülhet, puzzle-darabokat megoldhat, akcióval teli kalandokba kezdhet, vagy pihentető játékokat játszhat kedvenc ninjahősökkel. A Lego Ninjago film a mozikban lenyűgöző volt, és beleszerettünk ezekbe a csodálatos karakterekbe! Most már átveheti a kis Lego Ninjago irányítását, és átirányíthatja őket az égre katapultok segítségével, hogy lássák, milyen messzire képesek átjutni az égen. Gyűjtsd össze a Ninjago tokeneket, és nyerj extra bónuszokat, vagy próbáld meg a Ninjago-t Spinjitzu Slash-el.