Játékok Lányos Játékok LOL Surprise Játékok

LOL Surprise Játékok

Kedvenc LOL Surprise babáid: Queen Bee, Fancy, Glitter Queen, OMG VRQT, Miss Independence és legjobb barátaik, mint például az Unicorn baba, mostantól a LOL Surprise-nak szentelt játékok új kategóriájába tartoznak. A LOL Surprise babák meg akarnak győződni arról, hogy nagyszerűen néznek ki csodálatos ruháikban. Szeretnéd, ha segítenének a felkészülésben?

Csatlakozz kedvenc babáidhoz, és kezdd el ezeket a játékokat a LOL Surprise segítségével. Legyen a divattanácsadójuk, és segítsen a lányoknak kiválasztani a legszebb ruhákat. A kis LOL Surprise babák készen állnak arra, hogy veled legyenek, így kedvenc ruháik, frizuráik, sminkük és sok kiegészítőjük most itt van ezekben a csodálatos lányos öltöztetős játékokban.

Ne féljen túl sok csillámot használni a sminkjük vagy az öltözékük gondozása során... ezek a lányok szeretik, ha minden fényes, csillogó és csillogó, ezért ügyeljen arra, hogy kedvenc csillogó színeit különböző árnyalatú rúzsokhoz keverje, pirosító és gyönyörű szempillaspirál. Ezután változtassa meg megszokott frizurájukat, válasszon új és színes ruhákat, majd bátran tesztelje stylist képességeit, miközben kivételes megjelenést varázsol minden aranyos babának.

Mit jelent a LOL meglepetés?
Először is, az L.O.L a Lil Outrageous Littles-től származik, és meglepetésekkel teli mini babák gyűjteménye.

Már a neve is arra invitál, hogy "nevess ki hangosan" az angol rövidítéséből (LOL = hangosan nevetni), és ez az első értelmezés, amit ennek a névnek adhatunk. A hihetetlen és nagy népszerűségnek örvendő LOL Surprise márka játékai a szórakozás szinonimája, nagy örömmel.
Messze az utóbbi idők legkreatívabb, leginteraktívabb és legszórakoztatóbb babái közé tartoznak.

  • Mik azok a LOL Surprise karakterek?

A Lol Surprise leghíresebb karakterei a Queen Bee, a Fancy, az OMG VRQT, a Miss Independence OMG, a Glitter Queen, az OMG Royal APE család és a Cosmic Sign a LoL Champions Zodiac Signs kollekciójából.

De addig is megjelent a LOL fiúk gyűjteménye!
Fedezze fel a 4. sorozat legkedveltebb LOL Surprise babáinak testvérét! Minden férfi karakternek van egy levelezője a már ismert női karakterekben, a LOL Surprise-ban. A fiúk stílusa hasonlít a LOL nővéreihez, de kicsit más, egyedi, férfias vonásokkal.

  • Milyen játékokat játszhatunk a LOL Surprise Dolls segítségével?

A legtöbb LOL Surprise Dolls játék lányoknak készült. Reméljük, hogy a jövőben egyre több online játék fog megjelenni ezekkel az imádnivaló babákkal.