Mahjong Játékok

Ez a játék a Qing-dinasztia Kínából származik, és most egy csodálatos Mahjong játékok gyűjteményként szolgál, amelyet arra terveztek, hogy tesztelje figyelmét, emlékeit és stratégiai képességeit.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Mahjong Duels
Mahjong DuelsMahjong Duels

Mahjong Játékok

Ez a játék a Qing-dinasztia Kínából származik, és most egy csodálatos Mahjong játékok gyűjteményként szolgál, amelyet arra terveztek, hogy tesztelje figyelmét, emlékeit és stratégiai képességeit. Alapvetően ezt a játékot négy játékos játszik, de most már lehetősége van arra, hogy tesztelje a számítógéppel játszott online változatokat. A játék iránti szenvedély nem ismeri a korlátokat, ami a klasszikuson alapuló sok változat létezéséhez vezetett. Így lehetősége van arra, hogy játsszon Shanghai mahjongot, mahjong kockákat, klasszikus mahjongot, mahjong kínai, mahjongot elfekkel vagy állatokkal, vagy akár hamburgert, strumfi, gyümölcs és matematikai jeleket.

A Mahjong játékok mindazok rendelkezésére állnak, akik inkább az intelligencia és a koncentráció fejlesztésére tervezett játékokat részesítik előnyben. Most már lehetősége van arra, hogy stratégiákat hozzon létre a számítógép előtt nyerni. Kihívás a barátaidra egy játékban, és örömmel fedezheted fel, hogy a világon hány változatot találsz. Keresse meg a megfelelő párokat, csatlakoztassa a képeket egy kattintással, és ügyeljen arra, hogy ne blokkolja a könyvtornyokat vagy a kilépési utakat. Maximális koncentrációra és nagyobb figyelemre van szükség a világ nyerése érdekében.