Matematikai játékok

Tetszik a matematikai gyakorlatok? Most az esélye, hogy tesztelje az intelligencia szintjét a matematikai játékok ajánlásaival.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
2048 Classic
2048 Classic2048 Classic
Játékok Logika Játékok Matematikai játékok

Matematikai játékok

Tetszik a matematikai gyakorlatok? Most az esélye, hogy tesztelje az intelligencia szintjét a matematikai játékok ajánlásaival. Tesztelheti matematikai készségeit többféle művelet végrehajtásával, rejtett számok keresésével, a megfelelő számok összekapcsolásával, bingójáték tanulásával. A honlapunkon kínált ingyenes játékok elérhetőek, függetlenül attól, hogy milyen idő, kor van, ha lány vagy fiú vagy. Jó alkalom, hogy tesztelje képességeit a játékosok és az intelligens gyerekek számára azzal, hogy gyakorolják, amit javasolunk.

Válassza ki a matematikai játékokat, hogy elindítsa Önt egy számszerű kalandban, melynek célja, hogy növelje az intelligenciáját, megtanulja a gyors számításokat, vagy jobban képesek, mint mások. A szórakozás otthon jön. Mozgassa a karaktert a gombokkal és végezzen matematikai műveleteket a labirintus mozgatásához és a szájok elkerüléséhez. Végezzen találkozókat vagy cseppeket, szaporodjon, tesztelje a matematikát, és szórakozzon kedvenc karaktereivel. Gyors matematikai számítástechnika is lejátszható a telefonon vagy a tableten, nem csak a számítógépen.