Moana játékok

Moana határozottan Disney egyik legexkluzívabb hercegnője, és várja Önt, hogy csatlakozzon a Moana játékok nagyszerű kalandjához.

Perfect Prom Night Look
Perfect Prom Night LookPerfect Prom Night Look
Frozen Princess New year's Eve
Frozen Princess New year's Eve Frozen Princess New year's Eve
Disney hercegnők nyaralás a tengerparton
Disney hercegnők nyaralás a tengerpartonDisney hercegnők nyaralás a tengerparton

Moana játékok

Moana határozottan Disney egyik legexkluzívabb hercegnője, és várja Önt, hogy csatlakozzon a Moana játékok nagyszerű kalandjához. Bár mindössze 14 éves, Moana hercegnő nagyon bátor, és megmenti a törzset a jó barátokkal együtt.
Mindenkinek van egy álma. Gyönyörű Moana hercegnő modellessé akar válni. De olyan szigeten él, amely nagyon messze van bárki mástól. Szóval az álma segítségével segít megismerni az internetet. Menj vásárolni a Moana-val és vegyél 3 különböző ruhát. Ne felejts el képeket készíteni és feltölteni az Instagramra.
Nyitott természete segített neki egy másik Disney hercegnővel együtt lenni, így számos játékkal találkozhat vele: Moana és Elsa, Anna, Cinderella, Rapunzel, Aurora vagy Tiana.
Moana készül a Coachella fesztiválra, és elbűvölt a lenyűgöző bohém ruhák. Az első alkalomra a mulatságos fesztiválra kíván menni, és nagyon izgatott. Válasszon egy bohóstíjat neki, és szórakozzon a színes zenés fesztiválon!
Egy másik játékban a Moana hercegnő szerelmes, és a barátnője azt javasolja, hogy változtasson néhány változtatáson, hogy vonzóbbá váljon, és felajánl egy divatos tippet, hogy találkozzon az első barátjával.

A Moana játékok, ruhák és smink a lányok kedvence, mert minden alkalommal különböző stílusokat és színeket tapasztal, amelyek megváltoztatják a kinézetét, és imádják őt.
A barátság napján, Moana találkozik a legjobb hercegnő barátjával, hogy megünnepeljék barátságukat. Belle csak arra vár, hogy találkozzon Moanával és csináljon egy szép ajándékot. Játszd ezt a játékot, hogy segíts a Belle-nek a tökéletes ajándékért a Moana-hoz. A legjobb barátok készek a város ünneplésére és szórakozásra. Fel kell készülned erre az alkalomra, ami azt jelenti, hogy Moana szőrzetét kell átöltözni, és válasszon néhány szép ruhát és tartozékot viselni.
Mindig a lányok megkérdezik Moanától, hogy miért olyan szép a hajja, ezért úgy dönt, hogy elmond nekünk néhány tippet és trükköt ezekkel a játékokkal a Moana-val a fodrászon.
Válasszon ruhákat Moana, frizurák és smink, valamint egzotikus kiegészítők. Függetlenül attól a játéktól, amelyet választasz, csodálatos időt töltesz ezzel a hercegnővel tele meglepetésekkel.