Moana játékok

BFF Lovely Kawaii Outfits
BFF Lovely Kawaii OutfitsBFF Lovely Kawaii Outfits
Princess Winter Ice Skating Outfits
Princess Winter Ice Skating OutfitsPrincess Winter Ice Skating Outfits
hot
Moana, Elsa, Rapunzel, Ariel
Moana, Elsa, Rapunzel, ArielMoana, Elsa, Rapunzel, Ariel
Rapunzel JátékokRapunzel
Hamupipőke játékokHamupipőke játékok
Elsa JátékokElsa
Öltöztetős JátékokÖltöztetős
Hercegnős JátékokHercegnős
Lányok öltöztetős játékokLányok öltöztetős játékok
Hercegnős öltöztetős játékokHercegnős öltöztetős játékok
Sminkes és öltöztetős JátékokSminkes és öltöztetős
Lányos JátékokLányos
Disney hercegnők JátékokDisney hercegnők
Hercegnő Hófehérke játékokHercegnő Hófehérke játékok
Aurora JátékokAurora
Anna Hercegnő játékokAnna Hercegnő játékok

Moana játékok

Moana határozottan Disney egyik legexkluzívabb hercegnője, és várja Önt, hogy csatlakozzon a Moana játékok nagyszerű kalandjához. Bár mindössze 14 éves, Moana hercegnő nagyon bátor, és megmenti a törzset a jó barátokkal együtt.
Mindenkinek van egy álma. Gyönyörű Moana hercegnő modellessé akar válni. De olyan szigeten él, amely nagyon messze van bárki mástól. Szóval az álma segítségével segít megismerni az internetet. Menj vásárolni a Moana-val és vegyél 3 különböző ruhát. Ne felejts el képeket készíteni és feltölteni az Instagramra.
Nyitott természete segített neki egy másik Disney hercegnővel együtt lenni, így számos játékkal találkozhat vele: Moana és Elsa, Anna, Cinderella, Rapunzel, Aurora vagy Tiana.
Moana készül a Coachella fesztiválra, és elbűvölt a lenyűgöző bohém ruhák. Az első alkalomra a mulatságos fesztiválra kíván menni, és nagyon izgatott. Válasszon egy bohóstíjat neki, és szórakozzon a színes zenés fesztiválon!
Egy másik játékban a Moana hercegnő szerelmes, és a barátnője azt javasolja, hogy változtasson néhány változtatáson, hogy vonzóbbá váljon, és felajánl egy divatos tippet, hogy találkozzon az első barátjával.

A Moana játékok, ruhák és smink a lányok kedvence, mert minden alkalommal különböző stílusokat és színeket tapasztal, amelyek megváltoztatják a kinézetét, és imádják őt.
A barátság napján, Moana találkozik a legjobb hercegnő barátjával, hogy megünnepeljék barátságukat. Belle csak arra vár, hogy találkozzon Moanával és csináljon egy szép ajándékot. Játszd ezt a játékot, hogy segíts a Belle-nek a tökéletes ajándékért a Moana-hoz. A legjobb barátok készek a város ünneplésére és szórakozásra. Fel kell készülned erre az alkalomra, ami azt jelenti, hogy Moana szőrzetét kell átöltözni, és válasszon néhány szép ruhát és tartozékot viselni.
Mindig a lányok megkérdezik Moanától, hogy miért olyan szép a hajja, ezért úgy dönt, hogy elmond nekünk néhány tippet és trükköt ezekkel a játékokkal a Moana-val a fodrászon.
Válasszon ruhákat Moana, frizurák és smink, valamint egzotikus kiegészítők. Függetlenül attól a játéktól, amelyet választasz, csodálatos időt töltesz ezzel a hercegnővel tele meglepetésekkel.