Orvosos játékok

Vegyen részt bonyolult műveletekben, és mentse meg az emberek életét ezekben az orvosos játékok, akik tesztelik képességeit.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
ASMR Nail Treatment
ASMR Nail TreatmentASMR Nail Treatment
Zombie Fun Doctor
Zombie Fun DoctorZombie Fun Doctor
Kórházi Orvos Sürgősségi Szoba
Kórházi Orvos Sürgősségi SzobaKórházi Orvos Sürgősségi Szoba

Orvosos játékok

Vegyen részt bonyolult műveletekben, és mentse meg az emberek életét ezekben az orvosos játékok, akik tesztelik képességeit. Fedezze fel, milyen műtétet szeretne elvégezni a klasszikus fogtól az agyi műtétig. Lépésről lépésre a játék utasításait, hogy megmentse az emberek életét, és legyen orvos, akit megbecsülnek és tiszteletben tartanak a páciensei, pontokat szereznek és átadnak egy másik szintre. Szeretné kiválasztani a ruhát egy jövőbeli orvosnak? Próbálja ki a játékokat, amelyek segítenek abban, hogy megfelelően öltözzenek, ha részt vesz egy interjúban. Ügyeljen arra, hogy a betegek megérkezzenek, és mutassa meg nekik, hogy mennyire fontos, hogy nem csak a higiénia, hanem a műtét utáni kezelés is.

Az orvosos játékok ideálisak azoknak a gyerekeknek, akik gondoskodni szeretnének a körülöttük élő emberekről, megtanulnak elsősegélynyújtást, gondoskodni a beteg sebéről, vagy segítenek a gyermek születésében. Vigyázz a játék karaktereire, és tanulj meg új oktatási dolgokat, hogy megmutassa az orvosi világ egy másik arcát. A híresség rajzfilmfigurákkal együtt lehetősége van arra, hogy csodálatos kalandba lépjen, tele nyomokkal és tippekkel, hogy oktassa Önt és megmutassa, hogyan kell menteni, és segítséget kell nyújtania a két cselekvésre, amit bárki kérhet.