Rejtély játékok

Tetszik játszani detektív, és megtudja, mi rejlik mögötte minden dolog? Javasoljuk rejtély játékok célja, hogy segítsen fejleszteni a logikus gondolkodás, a kutatási készségek, megtanulják, hogyan kell keresni nyomokat, és különösen, hogyan kell használni őket, hogy feltárja a titkokat, amelyek körül van.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Vega Mix 2: Mystery Of Island
Vega Mix 2: Mystery Of IslandVega Mix 2: Mystery Of Island

Rejtély játékok

Tetszik játszani detektív, és megtudja, mi rejlik mögötte minden dolog? Javasoljuk rejtély játékok célja, hogy segítsen fejleszteni a logikus gondolkodás, a kutatási készségek, megtanulják, hogyan kell keresni nyomokat, és különösen, hogyan kell használni őket, hogy feltárja a titkokat, amelyek körül van. Körülöttünk sok helyen, hogy tudta feledtetni rejtelmeit, így most itt a lehetőség, hogy megtudja, mi van a világítótorony kísértetjárta, hogy elkerülje a birodalom, a mágia és a furcsa, hogy felfedezzék, mi történik az iskolában vagy templomban a dzsungelben, hogy vizsgálja fáraó sírja, a titkos laborban, vagy akár a várat.

Rejtély játékok szórakoztató és segítenek a gyerekeknek, hogy belépjünk egy varázslatos világ, izgalmas és magával ragadó célja, hogy ösztönözze a képzelet, és távolítsa el a félelem az ismeretlentől. Most lehetőséged van arra, hogy felfedezzék, aki a rejtélyt Da Vinci, a műhely, az arany sárkány, a farkasember, a King Arthur, romantikus vacsora. Nem minden titkot rejteget dolgokat, hogy megijeszteni. Éppen ellenkezőleg, némelyik elég vicces és érdekes. Fedezze fel a titkokat a karakterek, és élvezze egyedülálló kaland.