Stylist játékok

A stylist játékok gyűjteménye minden lány számára lehetőséget biztosít a divattervező tehetségének felfedezésére vagy fejlesztésére.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Butterfly Ear Cuff Jewelry
Butterfly Ear Cuff JewelryButterfly Ear Cuff Jewelry
Lovie Chics Spring Break Fashion
Lovie Chics Spring Break FashionLovie Chics Spring Break Fashion
Cyberpunk City Hairstyles
Cyberpunk City HairstylesCyberpunk City Hairstyles

Stylist játékok

A stylist játékok gyűjteménye minden lány számára lehetőséget biztosít a divattervező tehetségének felfedezésére vagy fejlesztésére. A játékokat ingyenesen kínálják minden olyan gyermeknek, aki szeretné megtanulni valami újat a divatról, felfedezni a kedvenc karaktereikkel együtt, mint például Tom és Angela, hogy ez a romantikus Honey Swamp találkozó a fodrászon. A divatbemutató lányoknak lehetőségük nyílik arra, hogy megmutassák divattervezési készségüket, és felöltözzék a legfelső modelleket, válasszák ki a megfelelő modult, hogy megjelenjenek a magazin borítóján, vagy hosszú nadrágot alkotjanak.

Játszani stylist játékok, hogy megtanulják, hogyan rendezik a dátumot, milyen sminket találnak, rendeznek egy divatparádét, vagy akár sztárok stílusait. Játékaink könnyen használhatóak. A jelzések egyértelműek és könnyen olvashatóak a játék kezdetétől. A számítógép gombjaira kattintva, vagy az egérre kattintva a kislányok szórakoztató és szórakoztató és oktató világban elveszthetik magukat, mert lehetőségük van új dolgok felfedezésére.