Tűzoltós Játékok

A csodálatos tűzoltós játékok gyűjteménye lehetőséget nyújt minden fiú számára, akik szívesen hősökké válnak, vagy akik tűzijátékossá akarnak válni, hogy teszteljék a különféle játékokat ingyen.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Idle Firefighter 3D
Idle Firefighter 3DIdle Firefighter 3D
Játékok Kaland Játékok Tűzoltós Játékok

Tűzoltós Játékok

A csodálatos tűzoltós játékok gyűjteménye lehetőséget nyújt minden fiú számára, akik szívesen hősökké válnak, vagy akik tűzijátékossá akarnak válni, hogy teszteljék a különféle játékokat ingyen. Most már lehetősége van tűzoltó autók vezetésére, a vadnyugatra való utazásra, megnézni, hogy mi a tűzoltó, és hogyan viselkednek ezek a hősök az általuk végrehajtandó küldetésekben. Játékaink ingyenesek és világos jelzéseket tartalmaznak a kezdetektől, csak a számítógép gombjait vagy egérkattintását használják.

Ön rendelkezésére áll egy gyűjtemény tűzoltós játékok, amelyek örömet okoznak neked. Játékaink szórakoztatóak, de oktató jellegűek is, mert lépésről lépésre felfedezheti a tűzoltó dolgát, de megtudhatja, hogy mit tegyen tűz esetén. Felkapasz egy tűzoltóautót, vezesse a rendeltetési helyre, tegye ki a tüzet és mentse az áldozatokat, hősré váljon. A tűzoltók autóját is vezetheti és parkolhatja. megoldhatja a puzzle a tűzoltók vagy színes képek. Teherautók, helikopterek, víz bombák és még sok más azok, amelyek segítenek a tűzesetek eloltásában és az áldozatok megmentésében.