Trollok Játékok

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a legszebb Trollok játékok, öltözzön be, frizurát, rejtvényeket megoldjon, karaktereket hozhat létre, elindíthatja kalandjait, rejtett tárgyakat találhat vagy matematikai teszteket megoldhasson.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Trolls The Beat Goes On
Trolls The Beat Goes OnTrolls The Beat Goes On

Trollok Játékok

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a legszebb Trollok játékok, öltözzön be, frizurát, rejtvényeket megoldjon, karaktereket hozhat létre, elindíthatja kalandjait, rejtett tárgyakat találhat vagy matematikai teszteket megoldhasson. Legyen együtt a Poppy és a Branch-val a nagy troll mentési kalandban. A mák a rózsaszín troll, egy könyörtelen optimizmus, aki énekelni és királynénak szeret. És a Branch a Poppy ellentéte. Ő egy szürke, kegyetlen, pesszimista troll, aki szereti a magányt.

Ezek a Trollok játékok egy színes és csodálatos világba vezetnek, amelyet rendkívüli optimisták és boldog trollok töltenek be. Táncolj és énekelsz, derítsd ki, milyen boldogság van velük. Legyen egyedülálló és csodálatos világ, fényes és élénk színekkel, és szórakozzon kedvenc karaktereivel a trollok között. Illesszen képeket vagy játsszon egy memóriajátékkal, vagy meg szeretné színezni a karaktereket a Trollok filmben.