Bevásárlós Játékok

Barbie JátékokBarbie
Öltöztetős JátékokÖltöztetős
Hercegnős JátékokHercegnős
Lányok öltöztetős játékokLányok öltöztetős játékok
Fodrászos JátékokFodrászos
Baby Hazel JátékokBaby Hazel
Manikűrös JátékokManikűrös
Ever After High JátékokEver After High
Sminkes és öltöztetős JátékokSminkes és öltöztetős
Lányos JátékokLányos
Játékok Lányos Játékok Bevásárlós Játékok

Bevásárlós Játékok

Ha szenvedélye van a vásárlásnak, akkor most lehetősége van arra, hogy felfedezzen egy bevásárlós játékok, amely ötleteket ad Önnek, és vásárlási listát készít. Az olyan karakterekkel, mint például Ariel, Barbie, Ana vagy Tiana, lehetősége van arra, hogy értékes időt töltsön a virtuális barátnőivel, és segítsen nekik a megfelelő vásárlást végezni, de ügyeljen arra, hogy beleférjen a költségvetésbe.

Most már lehetősége van arra, hogy egy különleges helyet építsen azok számára, akik szenvedélyesen vásárolnak. Olvassa el az utasításokat, majd bérelje a munkavállalókat, állítsa be a költségvetést, lépésről lépésre építse be a játék követelményeit, tanuljon meg egy stratégiát létrehozni, hogy pénzt kapjon a költségvetésben, és építsen alkalmazottakat a látogatók vonzása érdekében. De a legfontosabb dolog az, hogy óvatosnak kell lenned, mert korlátozott ideje van a munka befejezéséhez.

A bevásárlós játékok gyűjteménye minden lánynak lehetőséget nyújt a szórakozásra, de új dolgokat is tanulhat. Akár egy kis divatista vagy egy növekvő menedzser, most már lehetősége van arra, hogy tesztelje képességeit és veleszületett tehetségét. Szeretjük az ingyenes játékokat tesztelni barátaival.