Bevásárlós Játékok

Ha szenvedélye van a vásárlásnak, akkor most lehetősége van arra, hogy felfedezzen egy bevásárlós játékok, amely ötleteket ad Önnek, és vásárlási listát készít.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
My Pets Shop
My Pets ShopMy Pets Shop
Fashionista Maldives Real Makeover
Fashionista Maldives Real MakeoverFashionista Maldives Real Makeover
Princesses Chic House Party
Princesses Chic House PartyPrincesses Chic House Party
Játékok Lányos Játékok Bevásárlós Játékok

Bevásárlós Játékok

Ha szenvedélye van a vásárlásnak, akkor most lehetősége van arra, hogy felfedezzen egy bevásárlós játékok, amely ötleteket ad Önnek, és vásárlási listát készít. Az olyan karakterekkel, mint például Ariel, Barbie, Ana vagy Tiana, lehetősége van arra, hogy értékes időt töltsön a virtuális barátnőivel, és segítsen nekik a megfelelő vásárlást végezni, de ügyeljen arra, hogy beleférjen a költségvetésbe.

Most már lehetősége van arra, hogy egy különleges helyet építsen azok számára, akik szenvedélyesen vásárolnak. Olvassa el az utasításokat, majd bérelje a munkavállalókat, állítsa be a költségvetést, lépésről lépésre építse be a játék követelményeit, tanuljon meg egy stratégiát létrehozni, hogy pénzt kapjon a költségvetésben, és építsen alkalmazottakat a látogatók vonzása érdekében. De a legfontosabb dolog az, hogy óvatosnak kell lenned, mert korlátozott ideje van a munka befejezéséhez.

A bevásárlós játékok gyűjteménye minden lánynak lehetőséget nyújt a szórakozásra, de új dolgokat is tanulhat. Akár egy kis divatista vagy egy növekvő menedzser, most már lehetősége van arra, hogy tesztelje képességeit és veleszületett tehetségét. Szeretjük az ingyenes játékokat tesztelni barátaival.