64 Zoo Lane Játékok

Miley Cyrus JátékokMiley Cyrus
Kalandra fel JátékokKalandra fel
Bob a mester játékokBob a mester játékok
Sam a tűzoltó JátékokSam a tűzoltó
Zack és Quack JátékokZack és Quack
Monster High JátékokMonster High
Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai játékokMiraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai játékok
Moana játékokMoana játékok
Unikitty játékokUnikitty játékok
101 Kiskutya Játékok101 Kiskutya
Játékok Rajzfilm Játékok 64 Zoo Lane Játékok

64 Zoo Lane Játékok

Ezekben a 64 Zoo Lane játékok találkozunk Lucyval, a kíváncsi 7 éves lánygal, aki minden este leereszkedik barátja, a zsiráf nyakába, és meghallgatja az állatok csodálatos kalandjait. A 64 Zoo Lane animációs sorozatban 4 szezon 26 epizódból áll, amelyben találkoztunk egy 7 éves Lucy-val, aki az állatkert közelében él, a Zoo Streeten 64-kor. barátságos zsiráf és hallgatja az állatok csodálatos kalandjait.

A 64 Zoo Lane játékok tapasztalt animációs karakterek közé tartozik Georgina Giraffe, Elephant Nelson, Tickles és Giggles Monkeys, Boris Bear és Molly Hippopotamus.
Az animáció növeli a barátságot és a felelősséget. A történet végén, barátságos erkölcs megvitatásával, majd lefekvés előtt. Georgina Lucy-t ágyazza a hálószobaablakon keresztül (később az epizódok Lucy ásítását mutatják, majd az ágyban jól alszanak az eredeti epizódokban, ő maga hagyja magának a történetet aludni). Tanulási lehetőségek: A nyelv és a szókincs feltárása az intonáció és a karakteres hangok és az állati történetek kifejeződésével, a társadalmi és érzelmi problémák támogatásával, beleértve a barátságot és a segítő és mások gondozását is. A TV-sorozat készítője, An Vrombaut, hat darab '64 Zoo Lane'-t írt és illusztrált a TV-sorozat történetei alapján.
Játékok