Ijesztő játékok

Grooming Island
Grooming IslandGrooming Island
Grandpa And Granny House Escape ripped
Grandpa And Granny House Escape rippedGrandpa And Granny House Escape ripped
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
Five Nights at Freddys 1
Five Nights at Freddys 1Five Nights at Freddys 1
Horror JátékokHorror
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Boszorkányos JátékokBoszorkányos
Ever After High JátékokEver After High
Friv JátékokFriv
Kaland JátékokKaland
Vámpíros JátékokVámpíros
Halloween JátékokHalloween
Friday Night Funkin | FNF JátékokFriday Night Funkin | FNF

Ijesztő játékok

Készen állsz arra, hogy szembenézz a félelmeddel ezekben az ijesztő játékokban?
 Egyes játékok ellentmondásosak, míg másokat a klasszikus, hidegvérűek ihlettek. Sok játéktól libabőrös lesz a bőröd az ijedtség miatt. Olyan játékokból, mint az FNAF, vagy a normál akciójátékokból, amelyekbe más karaktereket kell lőni kísértetekkel teli házakban. Figyelmeztettek, nem találkozol ott Casperrel.

Booohoo! Ne félj! Különféle ijesztő játékok létezhetnek, amelyekkel szembenézhet a félelmével és megkapja az adrenalin adagját.

Ebből az alkalomból nem zártuk ki a népszerű Öt éjszaka a Freddy-nél játékot és az ilyen jellegű játékokat, amelyek lépcsőn alapulnak, hogy felemeljék a hajadat a kezedből, és olyan játékokat, amelyek mentálisan megrémítenek, ezért új, első személyes tapasztalatokkal kezdjük, amelyek olyan helyeken jársz végig, ahová senki sem tette le a lábát: a régi elhagyott szanatóriumokban, a sivatag közepén, a hegyekben, a legközelebbi településtől nagyon távol található különféle helyeken. Ez egy tökéletes horror játék tökéletes forgatókönyve, amely "megtalált felvételek" élményét kínálja. Olyan élmény, hogy ijesztőnek találja magát valakivel maga mellett, de hé, legalább nem üvöltözik egyedül a monitor mellett. Ezek az ijesztő játékok mindenképpen kísértik a játékosokat.