Ijesztő játékok

Készen állsz arra, hogy szembenézz a félelmeddel ezekben az ijesztő játékokban?
 Egyes játékok ellentmondásosak, míg másokat a klasszikus, hidegvérűek ihlettek.

Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Backrooms: Huggy Wuggy Runner
Backrooms: Huggy Wuggy RunnerBackrooms: Huggy Wuggy Runner
Friday Night Funkin’ vs Advent Neon
Friday Night Funkin’ vs Advent NeonFriday Night Funkin’ vs Advent Neon

Ijesztő játékok

Készen állsz arra, hogy szembenézz a félelmeddel ezekben az ijesztő játékokban?
 Egyes játékok ellentmondásosak, míg másokat a klasszikus, hidegvérűek ihlettek. Sok játéktól libabőrös lesz a bőröd az ijedtség miatt. Olyan játékokból, mint az FNAF, vagy a normál akciójátékokból, amelyekbe más karaktereket kell lőni kísértetekkel teli házakban. Figyelmeztettek, nem találkozol ott Casperrel.

Booohoo! Ne félj! Különféle ijesztő játékok létezhetnek, amelyekkel szembenézhet a félelmével és megkapja az adrenalin adagját.

Ebből az alkalomból nem zártuk ki a népszerű Öt éjszaka a Freddy-nél játékot és az ilyen jellegű játékokat, amelyek lépcsőn alapulnak, hogy felemeljék a hajadat a kezedből, és olyan játékokat, amelyek mentálisan megrémítenek, ezért új, első személyes tapasztalatokkal kezdjük, amelyek olyan helyeken jársz végig, ahová senki sem tette le a lábát: a régi elhagyott szanatóriumokban, a sivatag közepén, a hegyekben, a legközelebbi településtől nagyon távol található különféle helyeken. Ez egy tökéletes horror játék tökéletes forgatókönyve, amely "megtalált felvételek" élményét kínálja. Olyan élmény, hogy ijesztőnek találja magát valakivel maga mellett, de hé, legalább nem üvöltözik egyedül a monitor mellett. Ezek az ijesztő játékok mindenképpen kísértik a játékosokat.