Friday Night Funkin | FNF Játékok

Akkor üdvözöljük a Friday Night Funkin játékok szekcióban! Ez a lélegzetelállító ritmusos arcade játék több százezer játékost ragadott meg a bolygón, és kockáztatja, hogy most csatlakozzon a rajongói sereghez! A játék egy barátnő és egy barát barát körül zajlik, akik szerelmesek egymásba.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Friday Night Funkin VS GUMBALL V1
Friday Night Funkin VS GUMBALL V1Friday Night Funkin VS GUMBALL V1
FNF Vs Ambush (Doors Roblox)
FNF Vs Ambush (Doors Roblox)FNF Vs Ambush (Doors Roblox)
Játékok Kaland Játékok Friday Night Funkin | FNF Játékok

Friday Night Funkin | FNF Játékok

Akkor üdvözöljük a Friday Night Funkin játékok szekcióban! Ez a lélegzetelállító ritmusos arcade játék több százezer játékost ragadott meg a bolygón, és kockáztatja, hogy most csatlakozzon a rajongói sereghez! A játék egy barátnő és egy barát barát körül zajlik, akik szerelmesek egymásba. De a szerelmesek útjában lesz egy szigorú apa Girlfriend és egy sereg különös és szokatlan lény. A játékosoknak segíteniük kell a Boyfriend-t az egyes ellenségekkel folytatott zenei párharcban, és megszerezni szeretettje kegyét.

Ha még csak most kezd a Friday Night Funkin | FNF, akkor a legjobb, ha az eredeti játékkal kezdjük. Játszhat PC-n vagy akár Androidon is. A legfontosabb az, hogy bemutassa az ujjai ügyességét és a reakció sebességét minden zenei csata során. Ahhoz, hogy 1. számú legyen, meg kell ismételnie az ellenség mögötti nyilak kombinációit. Minden új riválisnál a hangok egyre gyorsabban repülnek, és nem lesz olyan egyszerű megismételni őket. De nagyon klassz lesz! Ha sikerült az eredetit tanulmányozni, mint a tenyerét, akkor a legmenőbb "Friday Night Funkin" modok állnak az Ön rendelkezésére. Az eredeti játék dalainak remixei, új rajongói dalok és szuper kihívást jelentő FNF stílusú módok várják a menő előadóikat!

Eredeti FNF-jóváírás:
ninja_muffin99 - Programozás
PhantomArcade3k és evilsk8r - MŰVÉSZEK
kawaisprite - ZENE
Kade Dev - Kade motor
ÉS mindazok, akik hozzájárultak a github forráshoz.