Zene Játékok

Hallgassa meg a híres dalokat? El tudod képzelni, hogy csillagok vagy ismert énekesek? A zene játékok kiválasztása örömmel fogad minden olyan lányt, aki felfedezi ezt az izgalmas világot.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
L.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. Driver
L.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. DriverL.O.L. Surprise! O.M.G. B.B. Driver
Zombies 3: Galactic Jams
Zombies 3: Galactic JamsZombies 3: Galactic Jams

Zene Játékok

Hallgassa meg a híres dalokat? El tudod képzelni, hogy csillagok vagy ismert énekesek? A zene játékok kiválasztása örömmel fogad minden olyan lányt, aki felfedezi ezt az izgalmas világot. Játssz a divatterveződdel, és válaszd ki a megfelelő ruhát a koncert, fotózásra, zenei versenyre. Zongorázni és szórakozni a karaktereinkkel, élvezve az összes összetételt. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy megfeleljen a játék minden követelményének. Fedezze fel, hogy milyen szórakoztató az, ha DJ-t szeretnél lenni egy klubban, játszani egy zenekarral, vagy keverd össze a zenét azzal, hogy élvezed a többieket az értelmezéseiddel.

Most ingyenes zene játékok biztosítunk minden szenvedélyes gyereknek ezen a területen. Akár hangszeres, akár énekes játékot szeretne játszani, úgy dönt, hogy egyéni játékot szeretne játszani, vagy csatlakozni egy zenei zenekarhoz, ezt a lehetőséget, hogy tesztelje tehetségét és természetes képességeit. Rock, punk vagy klasszikus és szórakoztatja a karaktereinket. Élvezze minden pillanatot, és hívja meg barátait, hogy csatlakozzanak a zenei világhoz. Bízunk benne, hogy együtt szórakozunk!