Rögbi Játékok

Ha szereted a sport ovális labda, most lehetőséged van arra, hogy teszteljék az új rögbi játékok hogy az Ön rendelkezésére.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott

Rögbi Játékok

Ha szereted a sport ovális labda, most lehetőséged van arra, hogy teszteljék az új rögbi játékok hogy az Ön rendelkezésére. A fiúk örömmel tanulni, amit büntetőrúgás, játszik hátvéd szerepét, képzésben vesz részt, vagy a játék bajnokságban, a profi játékos. Ez a játék világszerte híres, és a lehetőséget, hogy felfedezzék mik a szabályok, hogyan kell játszani, amelyek a szankciókat és hogyan kell védeni vagy támadni, hogy átvegye a labdát, és gólt az ellenfél térfelére.

Rögbi játékok nagy megismerni, hogy mit jelent beiratkozást esszé vagy szabadrúgást. Ezek a játékok nagyon realisztikus grafika, amely lehetővé teszi minden gyermek, hogy megértsék, hogyan kell helyezni a dolgokat a földre, milyen szerepet tölt be minden csapattag. A labda csak át kézről kézre oda-vissza, de csak az előre lábát. A szabályok nem olyan bonyolult, és a mi játék segít megérteni, mi külső vonalak 22 m és 10 m. Pontokért attól függően, hogyan éri el az ellenfél térfelére. Koncentrálj és megnyeri a játékot!