Bowling Játékok

A bowling játékok kiválasztása lehetőséget ad minden szenvedélyes gyereknek arra, hogy tesztelje képességeit a bowling golyó dobása és a tömeg tömegének lebontása a pályán a csarnok bajnokságaként.

Bowling Játékok

A bowling játékok kiválasztása lehetőséget ad minden szenvedélyes gyereknek arra, hogy tesztelje képességeit a bowling golyó dobása és a tömeg tömegének lebontása a pályán a csarnok bajnokságaként. A kedvenc karaktered mellett a szórakozás is garantált. Játékaink ingyenesek és gondosan válogatnak, hogy megfeleljenek a szenvedélyes játékosok kritériumainak, akik mindenkinek azt szeretnék bizonyítani, hogy milyen jó a számítógép előtt.

Lehetősége van arra, hogy kipróbáljon egy bowling játékok gyűjteményt, és nézze meg, hogyan dobja el a nehéz labdát a pályán vagy a hóban, játsszon a Super Bowling, a Disco Bowling vagy a Bowling Arcade játékban, szórakozzon a híres rajzfilmfigurákkal, akik oly sok évig szeretnek . Adja meg a Bowling szobát vagy a bowling-központot, és válassza ki a megfelelő labdát. Könnyen játszható. Olvassa el figyelmesen az utasításokat a játék elején, nyomja meg a billentyűket vagy a számítógépes egeret, és indítsa el a kalandját a tekepályának bajnokságaként. Várjuk barátaival. Ahhoz, hogy bajnok legyenek, meg kell rúgni a tálakat a bowling labdával.