Katapult Játékok

Hatalmas gyűjteménye katapult játékok al segít az utazás az időben, vissza, amikor használják ezeket a fegyvereket, hogy elpusztítsa vár és nyerj csatát.

Castle Siege
Castle SiegeCastle Siege

Katapult Játékok

Hatalmas gyűjteménye katapult játékok al segít az utazás az időben, vissza, amikor használják ezeket a fegyvereket, hogy elpusztítsa vár és nyerj csatát. Most lehetősége van arra, hogy játsszon katapult mester, harc ki a vikingek, középkori katapult, vagy akár felfedezni zombi játék. Meg lehet tanulni, hogy létrejöjjön a katapult, szervezni csapatok az emberek fát vágni, hogy a kövek, és fedezze fel az aranybányák, építeni a gazdaságokban és laktanyák a katonák szükséges a harcot az ellenséggel.

A katapult játékok gyűjteménye katapultokkal lehetővé teszi, hogy játszani az emberek dobás katapult, megsemmisítése várak, kezdve a háború vagy a vadászat koponyát. A játék ingyenes. Ezeket gondosan kiválasztott, különösen az Ön számára, hogy tudja biztosítani bármilyen kívánt játékot. Minden játéknak világos utasításokat az elején, hogy nagyon könnyű kezelni, ha használja a számítógépes egér vagy a billentyűk. Választhat egy logikai játék nyilak és bombák alkalommal Crusade, logikai játék, fegyvereket. A választás a tiéd. Kínálunk széles játékok a különböző ízek és korosztály számára.