Kilövős Játékok

Szereted tesztelni lövöldözős képességeidet? Próbáld ki az induló kilövős játékok, amelyek alkalmasak lehetnek minden gyermek számára, életkortól függetlenül.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Mighty Mops
Mighty MopsMighty Mops

Kilövős Játékok

Szereted tesztelni lövöldözős képességeidet? Próbáld ki az induló kilövős játékok, amelyek alkalmasak lehetnek minden gyermek számára, életkortól függetlenül. Megpróbálhatja a lövöldözős játékokat csiga slinghotokkal, rakétavetővel, elpusztult buborékokkal, emberekkel katapultussal, és dobja le a várakat. Mindennek logikája van, és jól átgondolt stratégiát igényel a győzelemhez. Nagyon fontos, hogy melyik pozícióból forgatsz, milyen irányba célozod, és különösen azt, hogy melyik célpontot választottad a maximális hatás eléréséhez, és implicit módon az új szintre lépéshez szükséges pontokat.

A kilövős játékok helyet, koncentrációt, villogást és mozgékonyságot tartalmaznak. A tapasztalt vagy amatőr játékosoknak most már egyenlő esélyük van arra, hogy izgalmas és izgalmas világunkban izgalmas és izgalmas játékokat nyújtsunk, melyeket az animált vagy virtuális világ ismerős karakterei mellett szórakoztatnak. Vikingek, kalózok, csepp kastélyok vagy tornyok elleni küzdelem, drag rockets, fegyverek, katapultok. Minden esélye van az új trükkök megtanulására és ingyen szórakozásra.