ATV Játékok

Élvezi a versenyt? Válassza ki az ATV játékok, és megvan az összes adrenalin! Változatos ajánlatunk minden gyermeknek szól, életkoruktól függetlenül, vagy lányok vagy fiúk.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
ATV Stunts
ATV StuntsATV Stunts

ATV Játékok

Élvezi a versenyt? Válassza ki az ATV játékok, és megvan az összes adrenalin! Változatos ajánlatunk minden gyermeknek szól, életkoruktól függetlenül, vagy lányok vagy fiúk. Most már lehetősége van arra, hogy tesztelje sok módját, hogy négy kerékre menjen a hóban, desszertben, hegyekben, erdőben, akadályokban. Ha szeretne tesztelni a játékosok készségeit, akkor most van a legjobb alkalom, hogy mindent megtesz, hogy megnyerje a játékokat. Az esélyed most!

Az ATV játékok segítenek a motoros készségek fejlesztésében a homokos terepen gyakorolva, ennek a sportnak a szélsőséges sportját gyakorolva mindenféle versenyzésben. Ha tetszik bármilyen mutatvány, akkor most új trükköket tanulhatsz a karaktereinkből. Nagy figyelmet kell fordítani a kulcsok használatára, mivel ez attól függ, hogy hogyan mozogsz, és hogyan tudod megkerülni az akadályokat vagy a versenytársakat, hogy megkapd az elsőt a célvonalon. Ön részt vehet a Kanadai kereszteződésen, vagy menjen a Mikulás úticéljába. Egyszerűen csak négy kerékre mehetsz.