Vonatos Játékok

Mindig mozdony-szerelő lettél? Most már lehetősége van arra, hogy tesztelje a vonatos játékok, és hősvé váljon azáltal, hogy az embereket a vonatok mozgatásával önállóan megmenti, hogy elkerülje a hozzáférési utak blokkolását azáltal, hogy megváltoztatja sajátját, hogy átirányítsa a teljes sebességű vonat útvonalát.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Subway Surfers Las Vegas
Subway Surfers Las VegasSubway Surfers Las Vegas

Vonatos Játékok

Mindig mozdony-szerelő lettél? Most már lehetősége van arra, hogy tesztelje a vonatos játékok, és hősvé váljon azáltal, hogy az embereket a vonatok mozgatásával önállóan megmenti, hogy elkerülje a hozzáférési utak blokkolását azáltal, hogy megváltoztatja sajátját, hogy átirányítsa a teljes sebességű vonat útvonalát. A fiúk, akik szenvedélyesek a vonatokkal kapcsolatban, most már lehetőségük nyílik a rendkívül vicces játékok tesztelésére, amelyek nagyszerű grafikát élveznek. Az egér vagy a billentyűzet az egyetlen, amellyel fejleszteni kell ügyességét, és szakértőkké kell válnia a vonatok kezelésében, ezeknek a golyóknak a gyaloglásával, a játékunk által kínált virtuális karakterekkel együtt zavarva.

A vonatos játékok az Önök rendelkezésére állnak, hogy lazítsanak és áldjanak meg, kísértenek, hogy új dolgokat próbáljanak meg magatok vagy hidak létrehozására az idővel, hogy minden vonat biztonságosan keringhessen. Most már autóval vagy személyzettel utazhat jegy nélkül, mert a mozdonyban vagy, és mindent vezet. Azt is megtanulhatja, hogy tisztítsa meg és tisztítsa meg a vonatot, hogy elkezdhesse a versenyt.