Taxis Játékok

Izgalmasnak tűnik a város körül vezetni? Most lehetősége van arra, hogy részt vegyen izgalmas taxi játékok és vezesse meg ügyfeleit a rendeltetési helyére, hogy virtuális pénzt szerezzen, autóját egy zsúfolt és zsúfolt városban parkolja be, tesztelje a többszörös taxi változatokat a klasszikus autóktól a modern, gyors autókig.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
LA Taxi Simulator
LA Taxi SimulatorLA Taxi Simulator

Taxis Játékok

Izgalmasnak tűnik a város körül vezetni? Most lehetősége van arra, hogy részt vegyen izgalmas taxi játékok és vezesse meg ügyfeleit a rendeltetési helyére, hogy virtuális pénzt szerezzen, autóját egy zsúfolt és zsúfolt városban parkolja be, tesztelje a többszörös taxi változatokat a klasszikus autóktól a modern, gyors autókig. Az is lehetősége van arra, hogy megtudja, milyen lépésekre van szükség egy taxi-jogosítvány megszerzéséhez, hogyan lehet megelőzni a vezetést, az A ponttól a Z pontig incidens nélkül, és ne lépje túl a megengedett sebességhatárt. Sofati a felhőkön keresztül New York-on vagy Bombay-n keresztül végzi el a játékban szereplők által megkövetelt feladatokat, és felhalmozza az új szakasz megnyitásához szükséges pontszámot.

Számos taxi játékok áll rendelkezésre ebben az addiktív virtuális környezetben, melynek célja, hogy javítsa a reakcióképességét, alkalmazkodjon a változáshoz és a tapasztalt szerencsejátékoshoz. Kihívás barátaival és együtt játszanak olyan izgalmas játékokat, amelyek ügyességet és ambíciót igényelnek. Lehetősége van profi játékosnak lenni és csatlakozni a bajnokok bajnokságához azzal, hogy megtanulja, hogy gépkocsit vagy majmokat vezessen.