Twilight Játékok

Az amerikai sorozat rajongói most már lehetőségük van arra, hogy teszteljék a Twilight játékok kiváló gyűjteményét, miközben élvezik kedvenc karakterük mellett, hogy felfedezzék a ruházati stílusokat vagy sminket a vámpír pár számára.

Twilight Játékok

Az amerikai sorozat rajongói most már lehetőségük van arra, hogy teszteljék a Twilight játékok kiváló gyűjteményét, miközben élvezik kedvenc karakterük mellett, hogy felfedezzék a ruházati stílusokat vagy sminket a vámpír pár számára. Ha kedvenc férfi karaktered van, segíthetsz Bellának választani, ki kell csókolni, ha rákattintasz az egérre, hogy elterelje a másik fiút. Ha nem vagy óvatos, maradhatsz egy fiú nélkül az életed hátralévő részében. Olvassa el figyelmesen az utasításokat, csak kattintson a megfelelő ikonokra, és nyomja meg amilyen gyorsan csak lehet, mert máskülönben veszélyes időt veszíthet.

A Twilight játékok lehetőséget kínál arra, hogy a világhírű híres amerikai filmsorozatból vámpírokat öltözve öltözködik a tervezők. Segíts Bella-nak választani a megfelelő sminket a szerelmi viszonyában. Válassza ki a megfelelő ruhát a félhomály párhoz, és segítsen nekik összejönni, hogy együtt töltsön egy felejthetetlen éjszakát. Kattintson az egérre, és a felszerelés kész. Játékaink ingyenesek, és világos magyarázatokat tartalmaznak mind az elején, mind az úton, hogy segítsen befejezni a karaktereink kihívását.