Flipper Játékok

A flipper játékok szuper gyűjteménye előtérbe hozza a híres szerelőjátékot, amelyet a generációk szeretnek, és szakemberek válnak egy izgalmas játékgá, amely minden technológiai rajongó számára elérhető.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Space Adventure Pinball
Space Adventure PinballSpace Adventure Pinball

Flipper Játékok

A flipper játékok szuper gyűjteménye előtérbe hozza a híres szerelőjátékot, amelyet a generációk szeretnek, és szakemberek válnak egy izgalmas játékgá, amely minden technológiai rajongó számára elérhető. A kulcsok és az egér segítségével tesztelheti a reakció sebességét, a szenvedélyes játékosok képességeit és a bajnokság képességét. A szabadidős játékok sokfélesége lehetőséget nyújt minden játékosnak, életkorától függetlenül, hogy mulatságos, szórakoztató és kiszámíthatatlan világban szórakozzon a saját otthonában.

Válassz flipper játékok, és kiváló lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd a játékosok képességeit Jake the Infernal, Cápák, Fal és más robotokkal. Meg lehet nyerni a Pepsi vagy a 7 fel játékokat és fedezd fel, milyen gravitációs flipper vagy flipper futballcsésze jelent. Játékaink ingyenesek, a játék elejétől kezdve egy pillantást vetnek a játékra, könnyen kezelhetőek, mert mindössze annyit kell tennie, hogy az egérkattintás a számítógép billentyűin. Add hozzá barátaidat és szervezd meg a flipper bajnokságokat, hogy lássuk, ki a legjobb, leggyorsabb és legfinomabb flipper játékos.