Foci Fejek játékok

Mókás, hogy elérje a labdát fejjel, igaz? Gondosan válogatott foci fejek játékok tekintve, hogy sok fiú fog tanulni az új trükköket.

Head Soccer 2023
Head Soccer 2023Head Soccer 2023

Foci Fejek játékok

Mókás, hogy elérje a labdát fejjel, igaz? Gondosan válogatott foci fejek játékok tekintve, hogy sok fiú fog tanulni az új trükköket. Ügyeljen arra, hogy a helyzet a labdát, beverte a fejét, hogy pont a megfelelő szögben. Ön dönti el, hogy melyik csapat szeretne játszani. A labdarúgás király sport tekinteni többek között a sport, de csak megütni a labdát fejjel tapasztalatra van szükség, és a figyelmet, ügyesség, a koncentráló képesség.

Foci fejek játékok segít a tapasztalat az új helyzetben, mozgását és különösen érezd a karakterek és a reakciókat, amikor veszít pontokat. Focizni fej labdarúgó a Bajnokok Ligájában. Focizni a hálón megpróbál gólt az ellenfél térfelére, vagy érezd labdarúgó végek rögzítve cipők, az egér mozgatásával, vagy a billentyűzet nyíl. Dodge, ugrani, futni, és nyomja! A játék szórakoztató, ha hagyja, hogy a hang körül van. Most itt az alkalom, hogy kártyázik képekkel képviselő híres focisták. Ha szívesebben írja kártyajáték War, akkor lehetősége van arra, hogy focizni, kap büntetést, ha az egyenlőség felhívni kártyákat egyaránt, de csak egy győzelem, hogy ki kap a legmagasabb pontszámot. Május a legjobb csapat nyer.